CRNO-BELA OSVETA: Nemanja Dangubić prihvatio ponudu Partizana!
Foto: Starsport©

GOTOVO

CRNO-BELA OSVETA: Nemanja Dangubić prihvatio ponudu Partizana!

Deluje da je priča završena

Objavljeno: 12:51h

Nemanja Dangubić je prihvatio poziv Partizana!

Pokušavali su crno-beli tri puta pre ovoga da angažuju nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, ali nisu uspeli u toj nameri sve do danas.

Ugledni novinar Sportanda Emilijano Karkija je pustio u etar u ovu vest, da bi nakon toga Nikos Varlas takođe preneo da je dogovor veoma blizu, a kao potvrda svega stigla je informacija iz dobro obavštnih izvora bliskim klubu.

Partizan je na sto stavio veoma izdašnu finansijsku ponudu, Dangubić je prepoznao da bi povratak u Srbiju mogao da pomogne da rehabilituje karijeru i odlučio se da povuče veoma hrabar potez, koji će sigurno izazvati dosta bure u navijačkom svetu.

foto: Beta

Poznato je kako su prolazili pojedinci koji su prelazi iz jednog u drugi dabor večtiog rivala.

Dangubić je kao jako mlad izražavao veće simpatije prema crno-beloj strani Topčiderskog brda, ali je sudbina htela drugačije i završio je na Malom Kalemegdanu, gde je ostavio dubok trag i osvojio veliki broj trofeja.

Prelazak Nemanje Dangubića u redove crno-belih će biti svojevsna osveta za Korija Voldena, koji je nedavno prešao iz Partizana u Zvezdu, a trebalo bi da potpiše ugovor na dve godine, uz mogućnost produžetka saradnje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.