BOGDANOVIĆ O TRINKIJERIJU: Ne podržava njegovu odluku i ovo je imao da poruči!
Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

iskren

BOGDANOVIĆ O TRINKIJERIJU: Ne podržava njegovu odluku i ovo je imao da poruči!

“Ne verujem da je Partizan mogao mnogo da se pita oko kraja sezone, verovatno je ’milion’ razloga uticalo na takvu odluku"

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je u razgovoru sa srpskim novinarima pričao o stanju u Partizanu i odlasku Andree Trinkijerija.

On je istakao da mu je žao što crno-beli nisu nagrađeni posle sjajne sezone.

“Ne verujem da je Partizan mogao mnogo da se pita oko kraja sezone, verovatno je ’milion’ razloga uticalo na takvu odluku. Ostaje žal, jer momci su dobro igrali, a na kraju su ostali, ne mora čak ni trofej da bude, ali neka nagrada za sve ono što si radio cele sezone. Nije to lako, priča se stalno o parama, o promenjenim trenerima, najmanje se priča o njihovom trudu, a najlepša satisfakcija je kad ostvariš cilj za koji si cele sezone radio... A sad nisu mogli da završe posao“, rekao je Bogdanović u razgovoru s nekolicinom srpskih novinara.

Kad već pomenu trenera...

“Iz ljubavi prema Partizanu ne mogu da podržim takvu odluku Trinkijerija, ali moram i da ga razumem. Otišao je u evroligaški tim, u Bajern, verovatno je dobio i veći novac. Većina stranaca bi uradila isto tako, a možda i neko sa našeg prostora. Teško je to, i on na kraju gleda neku svoju karijeru. Ponavljam, ne mogu da ga podržim, ali razumem ga, to je posao na kraju. Doći će neki novi trener i to je to, borićemo se dalje“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.