REKAO SAM DA HOĆU DA ZAVRŠIM KARIJERU U PARTIZANU: Što se tiče Evrolige, crno-beli nisu u pravu!
Foto: Starsport©

detaljno o svemu

REKAO SAM DA HOĆU DA ZAVRŠIM KARIJERU U PARTIZANU: Što se tiče Evrolige, crno-beli nisu u pravu!

- Veliki sam partizanovac - ističe 35-godišnji igrač

Objavljeno:

Košarkaš Armanija Vladimir Micov je bio gost u hrvatskom podkastu "Dvokorak", gde je govorio o reprezentaciji Srbiji, Igoru Kokoškovu i povratku u redove Partizana.

Micov je zbog svađe sa bivšim selektorom Aleksandrom Đorđevićem napustio reprezentaciju Srbije 2014. godine. Upitan da prokomentariše dešavanja na Svetskom prvenstvu u Kini, apostrofirao je ego kao glavni problem.

- S obzirom na moj neki lošiji odnos sa bivšim selektorom ne bih puno da komentarišem ispadanje. Činjenica je da je Srbija imala fenomenalan na SP, sa svetskim pojedincima, ali opet, i pored dobrih individualnih sezona, kada dođeš u reprezentaciju trebalo bi progutati ego, shvatiti da nisi možda prva, već druga opcija... To je veliki problem kod svih Balkanaca - rekao je Micov, a preneo B92.

foto: EPA

Kada je reč o novom selektoru, Micov smatra da je vreme najbolji pokazatelj da li je bio dobar izbor.

- Svi ga hvale, i privatno, da je dobar lik i čovek. Vreme će pokazati.

Micov je bio član Partizana u sezoni 2006/2007, a na pitanje da li će se vratiti nekada u redove crno-belih, rekao je sledeće:

- Veliki sam partizanovac, izjavljivao sam da želim karijeru da završim u Partizanu. Ipak, porodica i ja obožavamo Milano, sve te tera da ostaneš ovde, iako bih voleo da živim u Beogradu. Nemam ništa protiv karijeru da završim u Milanu, ne znam da li bi se žena složila da se vratimo tek tako. Ako bih se vraćamo ne bih voleo da zauzimam mesto nekom mlađem tek reda radi, već da mogu da napravim nešto. Ili da ne mogu da potrčim... Naša javnost bi primetila to odmah. Ne znam šta će se desiti u ovom trenutku.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.