PARTIZAN NAŠAO NOVOG TRENERA?! Posle odlaska Trinkijerija njegov izbor je sasvim logičan!
Foto: Starsport©

Zvanične potvrde još nema

PARTIZAN NAŠAO NOVOG TRENERA?! Posle odlaska Trinkijerija njegov izbor je sasvim logičan!

On može samo da nastavi putem kojim je krenuo italijanski stručnjak

Objavljeno: 23:11h

Partizan je naslednika Andree Trinkijerija pronašao u svojim redovima.

Kako javlja "Kurir", novi trener crno-belih biće Vlado Šćepanović koji je do sada bio pomoćnik italijanskom stručnjaku.

"Espreso" je još prvi i pisao kada je najavio odlazak Trinkijerija da je upravo crnogorski stručnjak glavni kandidat da zameni Italijana zajedno sa Vladom Androićem i Vladom Jovanovićem.

U međuvremenu se spekulisalo i sa imenima Dragana Jakovljevića i Dejana Milojevića, ali odluka je pala da to bude čovek koji može da nastavi tamo gde je Trinkijeri stao s obzirom da su blisko sarađivali i pre Partizana u Bambergu, a potom i poslednjih nešto više od godinu i po dana i u Beogradu.

foto: Starsport©

Uz sve to Šćepanović je bivši igrač crno-belih i zna šta se u tom klubu očekuje.

U karijeri je igrao za Budućnost, Efes Pilsen, Partizan (u dva navrata), Fortitudo , Panatinaikos, PAOK Solun, Granadu, Mursiju i Panelinios.

Kao član Budućnosti osvojio je prvenstvo SR Jugoslavije (1999. i 2000) i Kup SR Jugoslavije (1996. i 1998). U dresu Efes Pilsena osvojio je kup Turske (2001). Sa Partizanom je osvojio prvenstvo SRJ i SCG (2002. i 2004) i kup SR Jugoslavije (2002). U dresu Panatinaikosa osvojio je prvenstvo Grčke (2005. i 2006) i kup Grčke (2005. i 2006).

Sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio Svetsko prvenstvo u košarci 1998. i Evropsko prvenstvo u košarci 2001. kao i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 1999. Nastupao je i za reprezentaciju Crne Gore na Evropskom prvenstvu 2011.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.