U DENVERU NEMAJU POJMA KAD JOKIĆ STIŽE IZ SRBIJE: Radimo na tome da se Nikola vrati, čuo sam dosta toga!
Nikola Jokić, Foto: AP

a nastavak se primiče

U DENVERU NEMAJU POJMA KAD JOKIĆ STIŽE IZ SRBIJE: Radimo na tome da se Nikola vrati, čuo sam dosta toga!

Nadaju se da bi u narednih nedelju dana sve moglo biti završeno

Objavljeno:

U Denveru i dalje vlada neizvesnost oko povratka Nikole Jokića koji se tokom boravka u Srbiji zarazio koronavirusom.

Ovih dana su istekle i dve nedelje od kako je srpski košarkaš zaražen i od kako se nalazi u samoizolaciji, a trener Nagetsa Majkl Meloun još ne zna kada će moći da računa na svog najboljeg igrača na treninzima i uopšte na njegov povratak u SAD.

- Radimo na tome da se Nikola vrati. Sledećeg utorka (7. jul) putujemo u Orlando. Nadamo se i očekujemo da će Nikola biti sa nama u tom avionu. Čuo sam dosta toga i pričao sam sa njim i on se oseća super i uzbuđen je - naveo je Meloun.

foto: AP

On je dodao i da Jokić nije bio jedini zaraženi u Denveru, da je bilo još pozitivnih testova na koronu s time što se srpski reprezentativac zarazio u rodnoj zemlji.

U nekim drugim timovima pojedini igrači su odustali od igranja ovog nastavka NBA sezone u Diznilendu, ali prema Melounovim rečima, takva situacija nije među Nagetsima i oni će u Orlando stići u punom sastavu.

- Nikome nećemo prisloniti pištolj uz glavu - rekao je Meloun i dodao da će poštovati odluku ako se neko predomisli.

foto: AP

U poslednje vreme se mnogo priča da će ovogodišnja titula biti ona "sa znakom pitanja" zbog svega što se desilo i izgleda lige, ali Meloun nije saglasan. - Mislim da će ovo biti najteže osvojeno prvenstvo ikada. Nema znaka pitanja - jasan je strateg "grumenja".

Meloun se osvrnuo i na trenutnu situaciju u SAD koja se tiče borbe protiv rasizma i policijske brutalnosti.

- Samo zato što nastavljamo sezonu ne znači da ćemo pobeći od svega što se dešava u našoj zemlji. Nastavićemo da pričamo o svemu o čemu mora da se priča - jasan je Meloun.

Takođe je potvrdio da njegova porodica neće moći da ga poseti u Orlandu dok traje "balon" završnog dela NBA lige, koji će trajati više od mesec i po dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.