OSTOJA UZVRAĆA UDARAC ČOVIĆU?! Dangubić prelazi u Partizan? Saznali smo pravu istinu...
Nemanja Dangubić "između dve vatre", Foto: Saša Pavlić Koky, Starsport©, Filip Plavčić

SPREMAJU OSVETU ZA VOLDENA?

OSTOJA UZVRAĆA UDARAC ČOVIĆU?! Dangubić prelazi u Partizan? Saznali smo pravu istinu...

Bivši krilni košarkaš crveno-belih godinama se pominje kao potencijalno pojačanje ljutog rivala

Objavljeno: 14:36h

I ptičice na grani znaju da će Kori Volden uskoro da postane novi košarkaš Crvene zvezde, pošto je prihvatio ponudu kluba s Malog Kalemegdana i već je napustio Humsku 1, plativši obeštećenje od 150.000 evra crno-belima.

Kako to obično biva, krenula je lavina informacija, i to ne direktno iz kluba, nego putem medija, društvenih mreža i foruma. Jedna od njih, doduše, bila je tačna - ona koja govori o odlasku Kodija Milera-Mekintajera u redove Partizana.

Međutim, pojavilo se i mnogo poluinformacija. Ovog puta u pitanju je vest koju su ovog jutra objavili određeni mediji, a prema kojoj će se Partizan "osvetiti" Zvezdi za Voldena tako što će dovesti Nemanju Dangubića, dojučerašnjeg košarkaša Estudijantesa, koji je pre toga nastupao za minhenski Bajern, ali i za crveno-bele, i to s velikim uspehom.

Nemanja Dangubić
Nemanja Dangubić foto: EPA/ MANUEL BRUQUE

Iz izvora bliskih Nemanji Dangubiću došli smo do saznanja da košarkaš u ovom trenutku ne želi da se izjašnjava na interesovanje iz Partizana.

Takođe, u klubu nam je rečeno da se crno-beli trenutno bave situacijom oko novog trenera, koji bi trebalo da bude imenovan sledeće nedelje, tako da Dangubiću još uvek nije poslata nikakva ponuda, niti zvanično postoji interesovanje. Nezvanično, videćemo šta donose dani pred nama, posebno nakon imenovanja Trinkijerijevog zamenika, a to bi, kako sad stvari stoje, mogao da bude njegov dojučerašnji zamenik Vlado Šćepanović.

Podsetimo, Dangubić je u Zvezdi proveo četiri sezone, igrao je Evroligu sve vreme, a ABA ligu je osvojio tri puta pod vođstvom Dejana Radonjića.

Po društvenim mrežama jedno vreme kružile su njegove fotografije u vreme dok je, kao navijač Partizana, bio na crno-belom jugu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.