KOLIKI SU BUDŽETI ZVEZDE I PARTIZANA ZA NAREDNU SEZONU? Jedan je PET PUTA veći od drugog...
KK Crvena zvezda i KK Partizan, grbovi, Foto: KK Crvena zvezda, KK Partizan

ISTRAŽUJEMO

KOLIKI SU BUDŽETI ZVEZDE I PARTIZANA ZA NAREDNU SEZONU? Jedan je PET PUTA veći od drugog...

Prema nekim saznanjima do kojih se može doći u ovom momentu kada nova sezona još uvek nije ni blizu početka,

Objavljeno: 15:33h

Košarkaška sezona još uvek nije blizu početka, ali već se uveliko, posebno zbog dešavanja od ovog vikenda, kada je objavljeno da će Kori Volden napustiti Partizan i pojačati Crvenu zvezdu, spekuliše o tome kolike budžete će dva beogradska "večita" rivala imati pred narednu sezonu.

Kao što smo vam već objavili, prema našim saznanjima, budžet crno-belih za narednu sezonu trebalo bi da bude 3.000.000 evra.

To smanjenje, u odnosu na ono koliki je budžet zapravo trebalo da bude, "stupilo je na snagu" zbog pandemije koronavirusa, a posebno zbog toga što naredne sezone crno-beli neće igrati Evroligu, za šta je takođe Covid-19 glavni krivac.

Ostoja Mijailović i Nebojša Čović
Ostoja Mijailović i Nebojša Čović foto: Zorana Jevtić/Beta/Branislav Božić

Pokušali smo da dođemo i do informacija koliki je Zvezdin budžet, a u toj nameri došli smo do dva podatka. Prema jednim izvorima, on bi trebalo da iznosi preko 14.000.000 evra, odnosno oko 4,5 do 5 puta veći nego Partizanov.

Međutim, neka druga saznanja do kojih smo došli, kažu nam da bi crveno-beli trebalo da izdvoje oko 9.000.000 evra, odnosno, tri puta više od Partizana.

Iako ovo i dalje nisu zvanične informacije, verujemo da odstupanje od njih do početka sezone ne bi trebalo da bude veliko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.