Za vikend je Zvezda ukrala igrača Partizanu, a sad Partizan pravi problem FMP-u!
Partizan vs FMP, Foto: Starsport©

NASTAVLJA SE IGRANKA

Za vikend je Zvezda ukrala igrača Partizanu, a sad Partizan pravi problem FMP-u!

a Skupštini će biti priče i o sportskim aktuelnostima. Pripremi za sezone pred nama. Sa posebnim akcentom na „problematiku“ Primorske. Ali i o učesnicima Druge ABA lige

Objavljeno:

U ponedeljak u 11 časova, otvaranjem i utvrđivanjem kvoruma, počeće redovna Skupština ABA lige. Naravno, kao i dve prethodne, i ova će biti organizovana „na daljinu“. A i ova bi trebalo da bude vrlo zanimljiva.

Prema dobro obaveštenim izvorima u Hrvatskoj, gde je i sedište ABA lige, jedna od tema video konferencije biće i „preregistracija“, odnosno prenos vlasničkih prava, koja su urađena još na prethodnoj Skupštini.

Gde je MZT svoja prava preneo na Primorsku, Metalac na FMP, a izvorna Cedevita na Mornar. S tim u vezi dodatak da je Cedevita Olimpija još ranije preuzela vlasnički udeo Olimpije.

Jaramaz protiv FMP
Jaramaz protiv FMP foto: Emilija Jovanović

Još je na prošloj sednici, koja je održana pre mesec dana, Metalac punomoćje dao FMP-u. Kako saznajemo, Partizan se protivi prenošenju prava Metalca na FMP, na čemu će insistirati na Skupštini. O čemu je već obavestio čelnike takmičenja.

Naravno, na Skupštini će biti priče i o sportskim aktuelnostima. Pripremi za sezone pred nama. Sa posebnim akcentom na „problematiku“ Primorske. Ali i o učesnicima Druge ABA lige.

Naravno, reč će „uzeti“ i predstavnici Mornara koji su posebno pogođeni odlukama iz Barselone, jer čak ni naknadno nisu pozvani u Evrokup, iako smatraju da su plasmanom na kraju sezone mesto zaslužili pre Cedevita Olimpije. Sa kojom su imali isti skor, ali i bili bolji u međusobnim susretima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.