MIJAILOVIĆ: Na Trinkijeriju je da odluči da li ide ili ostaje! Voldenu je drugi klub dao bolju ponudu!
Foto: Branislav Božić

Takva je trenutna situacija

MIJAILOVIĆ: Na Trinkijeriju je da odluči da li ide ili ostaje! Voldenu je drugi klub dao bolju ponudu!

Predsednik Partizana je pričao o aktuelnim temama

Objavljeno:

Buran vikend je bio što se tiče Partizana, a glavne teme su bili Andrea Trinkijeri i Kori Volden.

Što se tiče američkog beka on je otkupio svoj ugovor i karijeru će nastaviti u nekom drugom klubu, najverovatnije Crvenoj zvezdi, a što se tiče Trinkijerija kako je "Espreso" prvi pisao on je odlučio da napusti crno-bele.

U međuvremenu Ostoja Mijailović je za "Mozzartsport" rekao kakva je trenutno situacija sa italijanskim stručnjakom.

foto: Emilija Jovanović

- Klub je izašao sa uslovima za sledeću sezonu ka našem treneru. Jasno smo odredili strategiju i budžet za igrače. I dalje činimo velike napore da zadržimo Trinkijerija na poziciji glavnog trenera. Nažalost, Partizan nije toliko finansijski izdašan u odnosu na druge kluubove koji imaju neograničen budžet, pa čak i u vreme svetske pandemije i ekonomske krize - istakao je i dodao:

- Verujem da će se ovo brzo razrešiti, a preduslov za to je da prvo rešimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu i sada je na treneru da se izjasni - rekao je Mijailović za "Mozzartsport".

Kori Volden, koji je otkupio ugovor od Partizana, mogao da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi.

foto: Emilija Jovanović

- Odlazak Voldena je bio očekivan, klub je izašao sa ponudom koja se nije poklopila sa njegovim očekivanjima, drugi klub je uz plaćeno obeštećenje i novi ugovor dao skoro duplo više novca i igrač je otišao. Svaki igrač koji želi da ode, ukoliko ima otkupnu klauzulu u ugovoru može da ode i klub niti može da ga zadrži, niti ima svrhe pokušavati da ga zadrži ukoliko on u karijeri želi nešto drugo - rekao je prvi čovek crno-belih i podvukao:

- Mi imamo sistem koji funkcioniše i ako jedan igrač na ovaj način ode, drugi će doći i verujem da kada se crta podvuče, nećemo tu biti ni na kakvom gubitku. Iako smo postigli bolje rezultate od klubova koji su tri puta više uložili od nas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.