DINO RAĐA SKOČIO U ODBRANU ĐOKOVIĆA: Čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama pomogne, a mi s***mo po njemu!
Dino Rađa brani Đokovića, Foto: Beta/Lana Silvar Dominic

I on je besan

DINO RAĐA SKOČIO U ODBRANU ĐOKOVIĆA: Čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama pomogne, a mi s***mo po njemu!

Bez dlake na jeziku kao i uvek, legenda hrvatske, jugoslovenske i svetske košarke je odgovorila onima koji sada udaraju svim silama po najboljem igraču sveta

Objavljeno:

I dok se ne mogu prebrojati svi oni koji sada napadaju Novaka Đokovića i njegovu ideju koja je bila plemenita u vezi sa organizacijom Adria Tour-a, još jedna legenda sporta Dino Rađa se oglasila i stala u njegovu odbranu.

Najbolji teniser sveta je posle svega što se dogodilo u Zadru odjednom postao glavni krivac, i to ne samo u svetskim medijima, nego i u hrvatskim koji su ga do tog momenta hvalili na sva usta.

Zbog svega toga je potrebu da se oglasi i kaže svoje mišljenje osetio legendarni bivši košarkaš, jedan od najboljih koji su se pojavili na ovim prostorima.

- Nevjerovatna je količina sr**a po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili - poručio je Dino Rađa putem svog Fejsbuka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.