BOMBA NA POMOLU: Crvena zvezda dovodi bivšeg centra Partizana!
Marko Pecarski sa Jankovićem i Lendejlom, Foto: Starsport©

OP OP

BOMBA NA POMOLU: Crvena zvezda dovodi bivšeg centra Partizana!

Novi trener crveno-belih baš ozbiljno radi u pripremi nove sezone

Objavljeno:

Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović nekoliko dana nakon imenovanja za prvog čoveka crveno-belih otpočeo je rekonstrukciju ekipe.

Baš iz tog razloga na Malom Kalemegdanu treba očekivati dolazak pojačanja za narednu sezonu već koliko do kraja ovog meseca. Ipak, crveno-beli će prvo da pogledaju u "svoje dvorište".

Naime, kako Informer saznaje Obradović će ukazati šansu nekadašnjem košarkašu Partizana i momku koji važi za jednog od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji, Marku Pecarskom i to već najverovatnije ovog leta.

Marko Pecarski u dresu FMP
Marko Pecarski u dresu FMP foto: Starsport©

Obradović će, prema saznanjima tog medija, povesti krilnog centra na pripreme za narednu sezonu gde će mladi košarkaš imati priliku da se dokaže, a ukoliko iskoristi poverenje šefa stručnog štaba nije isključeno da će odmah biti priključen ekipi sa Malog Kalemegdana.

Pecarski ima ugovor sa klubom iz Želenzika do jula 2022. godine što znači da se crveno-belima ne žuri te ukoliko ove sezone ne dobije šansu, sigurno da će sa Malog Kalemegdana pratiti njegov razvoj tokom naredene tekmičarske godine u dresu "pantera". Prethodne sezone je u ABA ligi prosečno beležio 4,35 poena, uz 2,75 skoka po meču za 9 minuta provedenih na parketu. Tokom karijere nosio je dres Mege, gde je, zanimljivo, seniorski debi odigrao baš protiv Crvene zvezde, kasnije je nosio dres drugog tima Bajerna, da bi usledio dolazak u Partizan 2017. godine i konačan prelazak u FMP u septembru 2019.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.