STIGLI REZULTATI TESTOVA NA KORONAVIRUS U PARTIZANU: Nakon što je Janković bio pozitivan svi su testirani!
Nema novih zaraženih koronavirusom u Partizanu, Foto: Starsport©

Odmah je urađeno testiranje

STIGLI REZULTATI TESTOVA NA KORONAVIRUS U PARTIZANU: Nakon što je Janković bio pozitivan svi su testirani!

Na svu sreću nema pozitivnih

Objavljeno:

Dobre vesti iz košarkaškog kluba Partizan! Niko osim Nikole Jankovića nema koronavirus.

Centru crno-belih je na testiranju u ponedeljak otkriveno da je zaražen koronavirusom, a kako je tokom prethodnih dana bio u kontaktu sa svim igračima i zaposlenima u klubu i boravio i na fudbalskom Večitom derbiju i oproštajnoj utakmici Dejana Milojevića, moralo je da se sprovede testiranje.

Na sajtu crno-belih je u utorak uveče saopšteno da niko ni od igrača, niti članova stručnog štaba i zaposlednih u klubu nije bio pozitivan na testu.

- Nalazi svih igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih u KK Partizan NIS, koji su se u ponedeljak testirali na Korona virus su negativni. Odmah po primanju vesti da je centru crno-belih, Nikoli Jankoviću potvrđeno prisustvo virusa Covid 19 u organizmu, klub je organizovao testiranje za sve koji su sa Nikolom bili u kontaktu. Iako niko od crno-belih nije imao nikakve simptome Korona virusa, rezultati koji su pristigli večeras, odagnali su svaku sumnju da je još neko eventualno zaražen. U međuvremenu, Nikola Janković se nalazi u kućnoj izolaciji, dobro se oseća i sledi uputstva lekara - stoji u saopštenju na sajtu kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.