OBRADOVIĆ IMA PRVO POJAČANJE? Amerikanac blizu Zvezde!
Foto: Starsport©

najnovije vesti

OBRADOVIĆ IMA PRVO POJAČANJE? Amerikanac blizu Zvezde!

Hol je pre tri godine igrao za Cibonu, ali se u Zagrebu zadržao tek nekoliko meseci pošto je tadašnja uprava Cibone procenila da se nije snašao u klubu

Objavljeno:

Pojavio se još jedan kandidat za tim Crvene zvezde u sledećoj sezoni.

Saša Obradović polako sklapa kockice novog tima, još uvek nije definisano sa kakvim snagama će crveno-beli ući u novu sezonu, a pojavio se još jedan Amerikanac kandidat da obuče dres srpskog kluba.

Italijanski novinar Luka D’Alesandro napisao je na tviteru da je Lengston Hol blizu potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, a ukoliko transfer bude ostvaren biće to njegov povratak u ABA ligu.

Hol je pre tri godine igrao za Cibonu, ali se u Zagrebu zadržao tek nekoliko meseci pošto je tadašnja uprava Cibone procenila da se nije snašao u klubu.

Iz Cibone je prešao u Promiteas sa kojim je ove sezone izborio plasman u četvrtfinale Evrokupa, ostvarivši prosek od 11.4 poena i 5.7 asistencija po meču.

Nabolji meč odigrao je u poslednjem kolu Top 16 faze kada je Ludvigsburgu ubacio 20 poena (5/6 za 2p, 2/2 za 3p) uz 8 asistencija. Igrao je i za Pistoju, Kantu, Bon i Kolosos.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.