BERTOMEU TVRDI: Panatinaikos je registrovan za narednu sezonu Evrolige!
Đordi Bertomeu, Foto: EPA/David Aguilar

NEĆE OVO LAKO PROĆI

BERTOMEU TVRDI: Panatinaikos je registrovan za narednu sezonu Evrolige!

- S obzirom na globalnu situaciju, moramo da razumemo da postoje odlaganja u ovim procedurama, jer je još dosta toga neizvesno

Objavljeno:

Ozbiljno je Panatinaikos uzdrmao evropski košarku nakon što je izrazio da napusti Evroligu, a sada se o tom slučaju oglasio i Đordi Bertomeu.

Prvi čovek takmičenja je istakao da to neće biti nimalo lako, ali je i rekao da je Panatinakos registrovan za sledeću sezonu.

- Panatinaikos je, kao i preostalih 10 licenciranih kluba, automatski registrovan za narednu sezonu. S obzirom na globalnu situaciju, moramo da razumemo da postoje odlaganja u ovim procedurama, jer je još dosta toga neizvesno. Da jasno odgovorim, Panatinaikos je registrovan kao učesnik Evrolige - rekao je Bertomeu, a zatim i prokomentarisao doskorašnjeg prvog čoveka Zelenih:

- Moramo da poštujemo njegovo mišljenje. Šta god da odluči, to moramo da uvažimo jer je on vlasnik kluba. On i njegova porodica su dali mnogo košarci. Zbog toga moramo da pokažemo poštovanje. Znamo ga dobro i siguran sam da vodi klub na pravi način. Liga i ostali klubovi su tu da mu pomognu, ako bude potrebno - rekao je Bertomeu.

Istakao je da je neistina da se ne zna odakle o gde prihodi dolaze.

- Ne znam koji su razlozi. Sve je suprotno od onoga što je on naveo. Znam da je mnogo spekulacija, ali ne želim da ih komentarišem. Svi u Panatinaikosu znaju šta moraju da urade ako žele da napuste Evroligu - rekao je Bertomeu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.