PADA POTPIS: Partizan dovodi bivšeg igrača Zvezde, već je stigao na treninge!
Zoran Paunović, Foto: Starsport©

stigao

PADA POTPIS: Partizan dovodi bivšeg igrača Zvezde, već je stigao na treninge!

Pored Paunovića, na treninzima Partizana se našao i Stefan Momirov (20, 199) koji je u februaru raskinuo ugovor sa FMP Železnikom

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan mogao bi da dobije ozbiljno pojačanje za budućnost. Naime, na treninzima kluba iz Humske, našao se nekadašnji zlatni juniorski reprezentativac Srbije i Crvene zvezde, Zoran Paunović (19, 199), saznaje Maxbet sport.

Paunović je 2019. godine neočekivano napustio redove Crvene zvezde sa kojom je prvobitno potpisao četvorogodišnji ugovor. Počeo je na kaljenju u FMP Železniku da bi u avgustu prošle godine bilo saopšteno da je došlo do sporazumnog raskida.

Prethodnu sezonu je proveo u dresu Dinamika, a od kada su se timovi ponovo okupili zbog mogućnosti nastavka sezone Paunović se našao na treninzima Partizana. Prema saznanjima našeg portala, klub iz Humske će verovatno ponuditi ugovor talentovanom košarkašu koji bi potom bio prosleđen u Mladost iz Zemuna sa kojom bi igrao ABA 2 ligu.

Sa U18 selekcijom Srbije osvojio je zlato na Eurobasketu u Slovačkoj 2018. dok je ovog leta igrao za U-19 selekciju na Svetskom prvenstvu na Kritu, gde su „orlići” zauzeli sedmo mesto. Tamo je imao učinak od 7,3 poena, 4,6 skokova i 4,4 asistencije po utakmici.

Pored Paunovića, na treninzima Partizana se našao i Stefan Momirov (20, 199) koji je u februaru raskinuo ugovor sa FMP Železnikom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.