VUJOŠEVIĆ UGROŽEN ZBOG NIKOLE JANKOVIĆA: Pogledajte momenat koji bi Duleta mogao mnogo da košta! (VIDEO)
Duško Vujošević i Nikola Janković, Foto: Nebojša Mandić, Starsport©

PARANOJA ZBOG KORONE

VUJOŠEVIĆ UGROŽEN ZBOG NIKOLE JANKOVIĆA: Pogledajte momenat koji bi Duleta mogao mnogo da košta! (VIDEO)

Svi se nadamo da će ovo sve ostati na nivou nagađanja

Objavljeno:

Već cela Srbija zna da Nikola Janković, centar Partizana, ima koronavirus. Tačnije, da je pozitivan na njega, ali je asimptomatski slučaj.

Ono što mnoge brine je činjenica da se ovaj košarkaš pojavio i na oproštaju od Dejana Milojevića iz Mege, ali i na Večitom derbiju, gde je bilo još oko 20.000 ljudi.

Dodatno zabrinjava činjenica da se u hali na Milojevićevom rastanku sa klubom koji je vodio deset godina našlo i nekoliko sportskih radnika koji imaju već dovoljno ugroženo zdravlje.

Jedan od takvih definitivno je Duško Vujošević, koji već godinama muku muči sa dijabetesom, a on ne samo da se pojavio tamo, već je uspeo i da prisno porazgovara sa Novicom Veličkovićem, koji je do pre par dana delio svlačionicu sa Jankovićem.

Pogledajte momenat kada su se popularni Dule i Novica susreli na oproštaju Dejana Milojevića. Nisu se baš izgrlili, ali su bili veoma prisni i nisu držali distancu.

Naravno, nadamo se da od ovih crnih slutnji neće biti ništa, pošto bi bio baš veliki problem kada bi čovek koji boluje od "šećerne bolesti" postane pozitivan na virus Covid-19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.