TRČI, DEBELI, TRČI! TREBAĆE TI JEDNOG DANA! Jokić ispričao kako ga je Milojević "maltretirao" na kamikazama!
Nikola Jokić ispričao anegdotu sa treninga, Foto: Printscreen/Youtube/Jovo Karanovic

Sad je ipak smršao

TRČI, DEBELI, TRČI! TREBAĆE TI JEDNOG DANA! Jokić ispričao kako ga je Milojević "maltretirao" na kamikazama!

NBA as se prisetio kako je bilo na treninzima kod Milojevića

Objavljeno:

Dejan Milojević je napustio Mega Bemaks posle 10 godina u tom klubu od čega je poslednjih 8 bio prvi trener, a u čast njegovog odlaska je bila priređena i spektakularna revijalna utakmica u hali "Mega Factory".

Tom prilikom su se na parketu našli i brojni asovi koje je Milojević trenirao, dok oni koji nisu mogli da budu prisutni, a u čijim je karijerama imao velikog udela, uputili video poruke koje su emitovane na video bimu u hali u pauzama između četvrtina.

Milojeviću poruke uputili i brojni asovi koji su posle rada s njim otišli u NBA poput Bobana Marjanovića, Ivice Zubca, Goge Bitadzea, ali i Nikole Jokića koji je bio i prisutan u hali.

Upravo je centar Denvera u svojoj poruci ispričao anegdotu sa čuvenih Milojevićevih treninga i kada su se radile "kamikaze".

- Trčali smo par stotina miliona 'kamikaza'. I onda je Deki video mene, pošto sam tada bio u zavidnoj formi i kondiciji (ironija prim. aut). Uvek mi se smejao. Trči, trči debeli, trebaće ti - rekao je Jokić.

Možda to tada nije imalo efekta na njega, ali moramo da istaknemo da sada Jokić izgleda tip-top pošto je tokom prekida sezone zbog koronavirusa iskoristio vreme da skine mnogo kilograma, tako da sada deluje kao da je prepolovio svoju težinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.