ČLAN PORODICE ME JE ZLOSTAVLJAO KAD SAM IMAO 10 GODINA: Jeziva ispovest mladog NBA igrača! Nije hteo da otkrije ko!
Loni Voker je ispričao horor koji je doživeo kao desetogodišnjak, Foto: AP

Užasno

ČLAN PORODICE ME JE ZLOSTAVLJAO KAD SAM IMAO 10 GODINA: Jeziva ispovest mladog NBA igrača! Nije hteo da otkrije ko!

Kaže da je tokom celog leta bio zlostavljan, mučen i silovan od strane jednog člana šire porodice

Objavljeno:

Američku i svetsku javnost potresla je užasna ispovest mladog NBA košarkaša Lonija Vokera koji je priznao da je kao dete bio seksualno zlostavljan.

Igrač San Antonija je horor koji je preživeo ispričao na Instagramu i to u objavi video snimka sa šišanja, pošto je upravo njegova neobična frizura koju je nosio bila u stvari simbol jezivog događaja koji je doživeo.

- Počeo sam da nosim ovakvu frizuru kao desetegodišnjak jer sam tako prikrivao nesigurnost. Tokom leta petog razreda bio sam dosta sa širom porodicom. Imena neću spominjati, ali sa nekima sam provodio više vremena - počeo je Voker i nastavio:

- Bio sam seksualno mučen, silovan, zlostavljan i čak naviknut na to jer u tim godinama ne znate šta je to. Bio sam lakoverno i znatiželjno dete koje nije poznavalo svet.

Voker ističe kako ga je kosa činila kreativnim i svojstvenim – "to mi je davalo samopozudanje".

Košarkaš San Antonio dodaje kako je u poslednje vreme imao mentalnih problema jer su ga "demoni iz prošlosti" proganjali, a sve zbog toga što je bio u izolaciji zbog koronavirusa.

Ističe da je počeo sebe da gleda na drugačiji način i zbog toga je odlučio da se ošiša, otkrije ovu horor priču i nastavi da živi punim plućima.

Loni Voker je zbog 'demona prošlosti' nosio dugu kosu
Loni Voker je zbog "demona prošlosti" nosio dugu kosufoto: AP

- Opraštam svima, čak i ljudima koji to ne zaslužuju. To što sam se ošišao je više od samog šišanja. Moja kosa je bila maska iza koje se krila nesigurnost. Ali, sada sam mentalno, fizički i emotivno sazreo. Morate da igrate sa kartama koje imate i da pokušate da pobedite. Ako izgubite, ne gledajte kao na poraz, to je lekcija. Život će uvek biti težak.

Loni Voker četvrti ima 21 godinu i ovo mu je druga sezona u NBA ligi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.