OBRADOVIĆ OPET BEZ KOMENTARA O KALINIĆU: Da vidimo prvo šta imamo od naših, pa onda da tražimo strance!
Saša Obradović na oproštajju Dejana Milojevića od Mege, Foto: Adria Media TV

Za Espreso

OBRADOVIĆ OPET BEZ KOMENTARA O KALINIĆU: Da vidimo prvo šta imamo od naših, pa onda da tražimo strance!

Novi trener Zvezde je istakao da on uvek kada je na košarkaškom meču skautira potencijalna pojačanja

Objavljeno: 10:11h
Uroš Marjanović

Brojne poznate face, velika imena i legende srpske i svetske košarke pojavile su se u četvrtak uveče u hali "Mega factory" na revijalnom oproštajnom meču Dejana Milojevića od Mega Bemaksa.

Među njima je u prvom redu bio i novi trener Crvene zvezde Saša Obradović koji je došao da uveliča ovaj spektakularni događaj u čast svog mlađeg kolege.

To je bila prilika i da popričamo s njim u pauzi između dva poluvremena i vidimo kakvi su mu prvi utisci posle prvog treninga koji je odradio sa igračima u "svojoj kući".

- Ne bih rekao da je to bio baš klasičan prvi trening. I dalje sam u fazi prikupljanja informacija, malo i razgovora sa igračima. To je neki prvi cilj. Trening i ostale stvari počinju od avgusta - rekao je Obradović.

Njegov plan je jasan, a to je da u narednih nekoliko dana, pre odlaska na kolektivni odmor, porazgovara sa svakim igračem u četiri oka.

- Intervjui s njima su sa primarna stvar. Još je rano da bilo kome određujem neku rolu, razgovaraćemo, pa ćemo doneti sve odluke u hodu - poručio je novi šef stručnog štaba crveno-belih.

Saša Obradović u razgovoru s Novakom Đokovićem
Saša Obradović u razgovoru s Novakom Đokovićemfoto: Starsport©

Ono što zvezdašku javnost najviše interesuje u ovom trenutku jesu pojačanja, ali Obradović i dalje ne želi mnogo da priča na tu temu.

- Uvek ima planova za pojačanja, ali naravno ne mogu sada da vam pričam o tome. Svi treba malo da se strpe i sačekaju. Kao što sam rekao, treba da vidimo šta imamo od naših igrača, pa onda da vidimo koji su to profili stranaca potrebni za Zvezdu - jasan je Obradović.

Saša Obradović i Dejan Radonjić
Saša Obradović i Dejan Radonjićfoto: Starsport©

Opet nije hteo da govori o Nikoli Kaliniću o kome se već danima spekuliše da bi mogao da se vrati u Zvezdu.

- Ne bih voleo da komentarišem bilo šta oko toga - rekao je Obradović i na kraju šeretski odgovorio da li možda na ovoj revijalnoj utakmici posmatra nekog igrača koga bi doveo u Zvezdu:

- Ja uvek skautiram. Sve skautiram.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.