SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Sam krem srpskog sporta ispratio Milojevića u SAD, otišao je u velikom stilu!
Dejan Milojević, Foto: Starsport©

neka je sa srećom!

SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Sam krem srpskog sporta ispratio Milojevića u SAD, otišao je u velikom stilu!

Jedno od iznenadjenja večeri bilo je kada je na teren pred kraj utakmice istračao Milojevićev sin Nikola

Objavljeno:

Revijalni meč odigran u čast Dejana Milojevića koji je napustio Megu, odigran u dvorani "Mega Factory". Ekipa Mege slavila je na kraju protiv ekipe Deki Ciao sa 112:103.

Za ekipu "Deki Ciao", koju je sa klupe predvodio Milojević, igrali su: Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Djordje Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Adam Mokoka.

Njima se suprotstavio sadašnji sastav Mege na čelu sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem, pojačan Aleksom Avramovićem. ; Utakmici su prisustvovali i najbolji teniser sveta Novak Djoković, košarkaš Denvera i nekadašnji igrač Mege Nikola Jokić, kao i Duško Vujošević, Saša Obradović, Predrag Danilović, Marina Maljković, Dejan Radonjić.

1 / 13 Foto: Espreso.co.rs

Jedno od iznenadjenja večeri bilo je kada je na teren pred kraj utakmice istračao Milojevićev sin Nikola. On je i stavio tačku na ovaj meč trojkom 17,3 sekunde pre kraja kada je i utakmica zavšena, u znak 173 pobede Milojevića na klupi Mege.

Po završetku meča, otkriven je i baner na kojem je sada več čuvena kravata Milojevića.

Dejan Milojević je 2016. godine doneo prvi trofej u vitrine kluba osvajanjem Kupa Radivoja Koraća, a igrao je u još tri finala, dva u Kupu Radivoja Koraća i jednom u ABA ligi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.