OBRADOVIĆ POKAZAO PRSTOM NA NJIH: Novi trener Zvezde odabrao tri košarkaša za narednu sezonu!
Foto: Starsport©

počinje borba

OBRADOVIĆ POKAZAO PRSTOM NA NJIH: Novi trener Zvezde odabrao tri košarkaša za narednu sezonu!

Dženkins ima još godinu dana ugovora sa crveno-belima, ni Panter nije daleko od ostanka, a najveća borba biće oko Berona, koji je na meti nekoliko evroligaša

Objavljeno:

Novi trener Crvene zvezde, Saša Obradović, zvanično će u sredu biti predstavljen medijima, a već su krenula nagađanja oko sastava crveno-belih za sledeću sezonu.

Crvena zvezda se navodno uključila u trku za igračem kojeg bi i Partizan želeo da vidi u svojim redovima, a Obradović je izneo svoj stav oko košarkaša iz aktuelnog sastava kluba sa Malog Kalemegdana koje bi voleo da ima u ekipi i sledeće sezone.

Prema navodima Maxbetsporta, u pitanju su Kevin Panter, Čarls Dženkins i Bili Beron, a po njegovom ukusu je i Lorenzo Braun kome je istekao ugovor i najverovatnije će nastaviti karijeru u nekom drugom timu.

foto: Starsport©

Dženkins ima još godinu dana ugovora sa crveno-belima, ni Panter nije daleko od ostanka, a najveća borba biće oko Berona, koji je na meti nekoliko evroligaša.

Pored njih trojice, Obradović ozbiljno računa na Branka Lazića i Borišu Simanića za koje se očekuje da unaprede igru kod novog trenera.

(Espreso.co.rs / izvor: Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.