BOBI JEDVA ČEKA DA ZAIGRA U DIZNILENDU: Ma sigurno ne može da bude loše! Biće kao Svetsko prvenstvo!
Boban Marjanović, Foto: EPA/Larry W Smith

oduševljen

BOBI JEDVA ČEKA DA ZAIGRA U DIZNILENDU: Ma sigurno ne može da bude loše! Biće kao Svetsko prvenstvo!

Srpski košarkaš trenira i raduje se igranju u neobičnim okolnostima

Objavljeno: 10:33h

Sezona u NBA će biti nastavljena i odigrana do kraja u neobičnim okolnostima, u Diznilendu na Floridi, a ekipe koje će nastaviti sezonu su već počele sa treninzima.

Boban Marjanović, čiji će Dalas se najpre boriti za što bolju poziciju uoči plej-ofa, pošto je doigravanje već obezbedio, kaže da jedva čeka da vidi kako će biti igrati u takvom ambijentu.

- Ne mogu da zamislim kako će sve to izgledati, ali verujem da će to biti nešto slično Svetskom prvenstvu, kao i da će svi bezbednosni protokoli biti detaljno i jasno definisani. Generalno, NBA uvek misli na sve. I sigurno će tako biti i ovog puta. Svi ćemo biti zajedno, videćemo se i van terena. Ne može biti loše u Diznilendu, to je sigurno - rekao je Marjanović za "Žurnal".

Marjanović ističe kako su igrači do sada trenirali nakon što je dozvoljeno da se vrate u hale.

- Pazi se na svaki detalj. Od nošenja maski, izbegavanja kontakta, pa na dalje. Ništa nije prepušteno slučaju. Pre ulaska mere ti temperaturu, obuću u kojoj dođeš moraš da ostaviš. U njoj ne možeš da uđeš u trening centar. Odmah čim završiš rad na nekoj spravi, to se odmah dezinfikuje. Pazi se na razdaljinu. Tako da u isto vreme radi četvorica igrača. Dok jedan trči, drugi šutira, treći je u teretani, četvrti radi na skoku i onda se vrtimo u krug. Na jednog igrača ide jedan trener i nema mešanja - ispričao je Marjanović.

Podsećamo da će sezona biti nastavljena 31. jula i trajati do sredine oktobra, a igraće je 22 tima, dok će oni koji nemaju ni matematičke šanse za plej-of čekati da krene nova sezona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.