CRVENA ZVEZDA ĆE BITI U PREDNOSTI SLEDEĆE SEZONE: Evo zašto je to tako!
Foto: Beta

biće zanimljivo

CRVENA ZVEZDA ĆE BITI U PREDNOSTI SLEDEĆE SEZONE: Evo zašto je to tako!

Tako misli Mijović

Objavljeno:

Trener Budućnosti Petar Mijović i sledeće sezone će voditi sa klupe Podgoričane.

Nakon što je Budućnost objavla da će Mijović rešenje za naednu sezonu, trener se oglasio u razgovoru za Vijesti, gde je analizirao aktuelnu situaciju.

– U dobrom smo momentu, jer je završeno 70 odsto selekcije ekipe. Dobro je što imamo okosnicu tima koji je drugu, treću, čak i četvrtu godinu zajedno, a mislim da uz pametan izbor pojačanja opet možemo da budemo kandidati za najviši plasman u ABA ligi. U regionalnom takmičenju imamo četiri-pet ekipa koje su finansijski jako ozbiljno pokrivene i odlučuju nijanse - rekao je Mijović i dodao:

Uvek je tim koji regrutuje i dovodi igrače za Evroligu u prednosti, to će u narednoj sezoni biti Crvena zvezda. Ali, u prethodne dve sezone i ovoj trećoj koja je prekinuta, i pored budžeta i kvaliteta igrača, ni Zvezda ni Budućnost nisu odbranili prednost dovođenjem evroligaških imena. Bićemo u grupi ekipa koje pretenduju na sam vrh, a detalji će odlučivati, možda samo jedna lopta bude ključna u raspodeli snaga. Zbog toga je jako bitno da u okviru budžeta pametno odaberemo ostatak tima - rekao je Mijović za „Vijesti“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.