MILOJE PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI: Apsolutno sam spreman za NBA!
Foto: Emilija Jovanović

završena priča u megi

MILOJE PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI: Apsolutno sam spreman za NBA!

- Primarni cilj je Amerika, ali postoje i alternative - rekao je Milojević gostujući u emisiji „Probudi se“ na Nova S

Objavljeno: 18:29h

Nakon osam uspešnih godina i čak deset igrača koje je napravio za NBA lige, Dejan Milojević je završio svoju priču u Megi.

Budućnost legende Partizana zanima sve ljubitelje košarke u Srbiji. Odlazak u Ameriku je već izvestan, ali i dalje ništa nije završeno.

– Ne mogu to da kažem jer ne znam i to je jedina istina. Bilo je u novinama da idem u Ameriku, to je jedna od opcija. Srećan sam čovek što mogu da biram. Videćemo. Nekoliko klubova je zainteresovano. Primarni cilj je Amerika, ali postoje i alternative - rekao je Milojević gostujući u emisiji „Probudi se“ na Nova S.

Na pitanje da li je spreman, kao iz topa je odgovorio:

- Apsolutno - rekao je Milojević.

- Mega je praktično razvojni klub za NBA ligu, dali smo deset igrača za mojih osam godina u Megi i ponosan sam na to. Samo Partizan ima više, 13, ali za celo svoje postojanje, Zvezda ima tri ili četiri igrača…

Nikola Jokić mu je otvorio vrata NBA lige.

– Nikola Jokić je najveći ponos, on je jako talentovan momak i ja sam mnogo srećan što sam učestvovao u njegovom razvoju. Moja uloga je bila da mu pomognem da razvije svoj potencijal i to meni otvara vrata Amerike. I ne samo Jokić, drugi visoki igrači koji su tamo, Ivica Zubac, Goga Bitadze, Boban Marjanović… Svi koji su prošli sistem Mege su se tamo pokazali. U NBA su svesni da je Mega dobar projekat i ja sam ponosan na to.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.