VRAĆA SE ALEKSANDAR DŽIKIĆ? Sprema se novi košarkaški zemljotres!
Foto: Saša Pavlić Koky

promena na klupi

VRAĆA SE ALEKSANDAR DŽIKIĆ? Sprema se novi košarkaški zemljotres!

Nikola Ivanović, Aleksa Ilić i Džastin Kobs stavili su potpis na nove ugovore, Danilo Nikolić i Petar Popović su revidirali postojeće, a očekuje se i potpis Suada Šehovića

Objavljeno:

Košarkaški klub Budućnost završio je važan posao produženjem saradnje sa nosiocima igre i za sledeću sezonu, ali mediji u Crnoj Gori ističu da je ostalo da se reši još jedno važno pitanje.

Nikola Ivanović, Aleksa Ilić i Džastin Kobs stavili su potpis na nove ugovore, Danilo Nikolić i Petar Popović su revidirali postojeće, a očekuje se i potpis Suada Šehovića.

Međutim, ostaje otvoreno pitanje ko će sedeti na klupi Podgoričana u narednoj sezoni. Postoje tri opcije, prenose „Dnevne novine“, a prva je aktuelni trener Petar Mijović. Mladi stručnjak je odlično vodio ekipu u ovoj sezoni, uneo preko potrebnu stabilnost i da sezona nije prekinuta nema sumnje da bi se Budućnost ozbiljno borila za šampionski prsten.

foto: Budućnost VOLI

Isti izvor, pozivajući se na kontakte u Srbiji navodi da su preostale dve opcije Aleksandar Džikić i Dejan Milojević.

Džikić je ostao u sjajnom sećanju navijačima Budućnosti iz sezone 2017/18 kada je u Podgoricu stigla titula prvaka ABA lige. Džikić je napustio klub uprkos dobroj saradnji sa Draganom Bokanom i navodi se da bi nakon neuspešne epizode u Estudijantesu Budućnost mogla da bude idealna sredina za novu stranicu u karijeri.

(Espreso.co.rs / Sportska centrala)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.