NEBOJŠA ČOVIĆ NA UDARU HRVATA: Ima u šaci klubove i pijune u njihovim foteljama!
Foto: Starsport©

u centru pažnje

NEBOJŠA ČOVIĆ NA UDARU HRVATA: Ima u šaci klubove i pijune u njihovim foteljama!

S puno više poniženja. Ali, tu je gazda Čović. Imaće on razumevanja i daće im novi živo, piše "Jutarnji list"

Objavljeno: 18:30h

Kao što već dobro znate ove sezone nećemo imati prvaka u ABA ligi, pošto je na Skupštini regionane lige donesena odluka o prekidu takmičenja.

ABA liga će sledeće sezone imati 14 klubova, a Hrvati će imati tri predstavnika: Cibonu, Zadar i Split. Tamošnji "Jutarnji list" je analizirao situaciju na Jadradu, a kritikovao je hrvatske klubove, kojima se ne predviđa blistava budućnost.

– A šta ćemo sa grupom naivaca u klupskim odelima hrvatskih regionalnih ligaša? Uz Cibonu i Zadar, koji već dugo klimaju glavom na svaku Zvezdinu ideju, sada je tu i Split. Svi troje, kad se probude iz mokrih snova o velikim utakmicama od Vardara do Triglava, suočiće se i s realnošću. A ona nudi finansijsku krizu. I oko 350.000 eura neto za tim. Pri tome je moguće da je ta svota i preterana. A ona nudi, u ABA obračunima, samo borbu za goli regionalni život. Kao i ove sezone - piše u tekstu „Jutarnjeg lista“.

U centru pažnje teksta je bio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović-

– Zato će do sledeće sednice Skupštine ABA lige, predviđene za kraj juna, naši regionalni ligaši, kad se probude od mamurluka izazvanog velikom regijom, lobirati da ABA liga ostane s 14 članova, po mogućnosti i da se zatvori, da u najgorem scenariju ispada samo jedan, jedan ide u kvalifikacije, jer sve ostalo biće i tragičnije nego ove sezone. S puno više poniženja. Ali, tu je gazda Čović. Imaće on razumevanja i daće im novi život. Kako bi se naslađivao činjenicom da, osim što kontroliše Zvezdu i FMP, ima u šaci i hrvatske klubove. I pione u njihovim direktorskim foteljama - zaključeno je u komentaru „Jutarnjeg lista“

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.