LEGENDA PARTIZANA UPLAŠILA GROBARE: Trinkijeri bi vrlo lako mogao da ode, to bi bio zemljotres za crno-bele!
Foto: Emilija Jovanović

moguć scenario

LEGENDA PARTIZANA UPLAŠILA GROBARE: Trinkijeri bi vrlo lako mogao da ode, to bi bio zemljotres za crno-bele!

- To ne bi bilo ništa čudno. Može da se dogodi da Trinkijeri dobije bolju ponudu - rekao je Grbović

Objavljeno:

Bivši košarkaš Partizana, a sada direktor "Štark" Arene Goran Grbović prokomentarisao je aktuelna dešavanja na košarkaškom polju, a istakao je da su crno-beli najveći gubitnci kompletne situacije koja je zadesila evropsku košarku.

Beogradski crno-beli su mnogo izgubili prekidom Evrokupa i Evrolige, u svakom smislu.

- Partizan je najveći gubitnik.Crno-beli su izgubili ovako preko pet miliona evra. I sad imaju sva prava da izađu iz ovog takmičenja. Takodje, ukoliko odluče da tuže ovo takmičenje zbog narušavanja ekonomske platforme klub oni će ih dobiti na sudu. I već bi trebalo da razmišljaju o prelasku u FIBA Ligu šampiona. Ne znam da li će tako biti, da li će preći u ovo takmičenje. Ostoja je najavio konferenciju 4.juna, videćemo šta će saopštiti - rekao je Grbović za Informer.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Da li Trinkijeri može da ode?

- Svakako da može. To ne bi bilo ništa čudno. Može da se dogodi da Trinkijeri dobije bolju ponudu. On je pokazao da je dobar trener i da može da napravi dobar tim. On je ove sezone toliko našpanovao ekipu da su bili prvi u ABA ligi, Evrokupu pre prekida i da su osvojili Kup. Ukoliko se desi da on ode, to bi bio veliki zemljotres za crno-bele - zaključio je Grbović.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.