JANAKOPULOS OTVORIO PALJBU PO EVROLIGI: Napad na Bertomeua koji su navijači Partizana i Virtusa čekali!
Dimitris Janakopulos, Foto: Printscreen/dpg7000

"DOKLE DA ME J**U MAFIOZI?"

JANAKOPULOS OTVORIO PALJBU PO EVROLIGI: Napad na Bertomeua koji su navijači Partizana i Virtusa čekali!

- Kako je moguće da liga stara 20 godina sa svim "velikim" klubovima nije sposobna da se finansijski takmiči sa novim takmičenjem koje još uvek nema "velika" imena? - upitao se

Objavljeno:

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos obratio se javnosti putem Instagrama posle navoda da je on ponovo bio jedini od čelnika klubova iz Evrolige koji se protivio odluci da se sezona prekine.

On je tim "porukama" indirektno napao Đordija Bertomeua i njegova takmičenja.

foto: Instagram

- Kako je moguće da liga stara 20 godina sa svim "velikim" klubovima nije sposobna da se finansijski takmiči sa novim takmičenjem koje još uvek nema "velika" imena? - upitao se vlasnik PAO-a.

Tu se nije zaustavio, posle toga je napisao još nešto:

foto: Instagram

- Tako da, nema boljeg scenarija nego da te iz nedelje u nedelju je*e mafija. Da se svi prema tebi ophode sa nepoštovanjem. Da te svi ucenjuju i ponašaju se kao diktatori kada se donose odluke. Finansijske obaveze nisu isplaćene na vreme i niko nam čak nije ni rekao kada će biti te (bedne) buduće isplate. Pošto smo mi oni koji, za sada, donose najveću zaradu, dozvolićete mi da se ne složim sa ovom odlukom - napisao je kontroverzni Janakopulos, koji je klub nasledio od daleko uspešnijih dede i oca.

Ove njegove reči su sa nestrpljenjem čekali navijači Partizana i Virtusa, koji se nadaju da bi mogli da dobiju "vajld-kard" u slučaju da PAO istupi iz Evrolige, koja će naredne sezone brojati 18 istih klubova kao iz prethodne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.