BERTOMEU SE JAVIO POVODOM 'SLUČAJA PANATINAIKOS': Ove reči će baš zanimati navijače Partizana!
Đordi Bertomeu, Foto: Stefan Jokić

NADA POSLEDNJA UMIRE...

BERTOMEU SE JAVIO POVODOM 'SLUČAJA PANATINAIKOS': Ove reči će baš zanimati navijače Partizana!

Odgovorio je na pitanje šta će se desiti ako Grci istupe

Objavljeno:

Đordi Bertomeu, prvi čovek Evrolige, oglasio se u razgovoru sa novinarima iz svoje Španije o navodnoj želji za istupanjem Dimitrisa Janakopulosa i njegovog Panatinaikosa iz ovog elitnog takmičenja.

To nije prvi put da su Janakopulos i Bertomeu na ratnoj nozi, a čelnik Evrolige deluje kao da mu je već dosadilo da se svađa sa Atinjanima.

- Nije prvi put da to čujemo. Sa Panatinaikosom je najbolje imati strpljenja i naterati ih da sami vide. Ipak, Panatinaikos zna da nema bolji scenario van Evrolige, samo lošiji. To je laka odluka za svakog ko razume materiju. I pored činjenice da su već govorili o ovome, to se nikad nije desilo - rekao je Bertomeu za španski list "El Pais".

Slavlje igrača Panatinaikosa
Slavlje igrača Panatinaikosa foto: Printscreen/Youtube/Sportsroom.gr

Šta će se desiti ako na kraju ipak Panatinaikos istupi?

- Ako se to desi, ako oni napuste Evroligu, onda će ući neki drugi tim. Pre nekoliko godina imali smo Beneton Trevizo, Montepaski... - rekao je Đordi Bertomeu i time obradovao i navijače Partizana koji se nadaju da bi njihova ekipa ipak mogla da završi u Evroligi.

Naravno, nadaju se i u Virtusu, koji je očekivao vajld-kard za narednu sezonu Evrolige, ali zbog poništavanja takmičarske 2019/20 - učesnici su ostali identični.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.