NAPAD GROBARA NA EVROLIGU: Invazija navijača Partizana, želja je samo jedna - da ih Bertomeu pozove u elitu!
Grobari žele Partizan u Evroligi, Foto: Beta/Branislav Božić, Ilustracija

NJIHOV NAČIN BORBE

NAPAD GROBARA NA EVROLIGU: Invazija navijača Partizana, želja je samo jedna - da ih Bertomeu pozove u elitu!

Crno-bela publika zna šta bi poželela za rođendan predsednika kluba

Objavljeno:

Ovog ponedeljka na redu je sastanak Evrolige sa 11 klubova koji poseduju A licencu, na kom će se doneti zaključak da li će takmičenje biti nastavljeno, kada, u kom formatu, kao i - da li će se ligi priključiti neki novi/stari učesnici ukoliko se ne bude nastavila ove sezone.

Na zvaničnom Instagram profilu ovog takmičenja gotovo na svakoj objavi navijači Partizana ostavljaju komentare sa željom da njihov klub zaigra u Evroligi sledeće sezone, prvi put od godine 2013/14.

- Partizan isntitucija, Partizan u Evroligi sledeće sezone - najčešći su komentari navijača crno-belih koji se pojavljuju najčešće, gotovo na svakom Instagram postu ovog takmičenja.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Realno, crno-beli su od te sezone 2013/14 sada najbliži elitnom društvu. Iako su ABA liga i Evrokup u prekidu, u oba takmičenja je četa trenera Andree Trinkijerija ostvarila najbolje rezultate.

Crno-bela publika zna šta bi poželela za rođendan predsednika kluba, koji je, igrom slučaja, upravo ovog 25. maja, kada i istorijski sastanak klubova i uprave Evrolige.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.