ZVEZDA TRAŽI ODGOVOR OD EVROLIGE PRE KONAČNE ODLUKE: Španci prenose zahtev crveno-belih, Himkija i Zenita!
Crvena zvezda želi da zna na čemu je pre konačne odluke, Foto: Emilija Jovanović

Traže da znaju svoj status

ZVEZDA TRAŽI ODGOVOR OD EVROLIGE PRE KONAČNE ODLUKE: Španci prenose zahtev crveno-belih, Himkija i Zenita!

S obzirom da je velika mogućnost da se sadašnja sezona neće nastaviti crveno-beli žele da znaju kakav je njihov status za narednu godinu u ovom slučaju

Objavljeno:

Dok se čeka da Evroliga donese u ponedeljak konačnu odluku o tome da li će se prekinuta sezona nastaviti i završiti do kraja ili će definitivno biti otkazana, Crvena zvezda želi da zna da li Bord Evrolige računa da će oni igrati i sledeće sezone.

Kako prenosi "Mundo deportivo", tri kluba koji nemaju A licencu, a to su Crvena zvezda, Himki i Zenit, tražili su da im iz Barselone kažu na čemu su, odnosno, da li računaju na njih za sledeću sezonu.

Srpski klub koji je učestvovao ove sezone u takmičenju bi želeo da zna kakav je njegov status za sledeću sezonu ukoliko se odluči da se ova sezona prekine i ne igra do kraja.

Od toga će umnogome zavisiti i status Partizana i drugih klubova iz ABA lige, odnosno, i da li će se razmatrati nastavak sezone i u ABA ligi, odnosno, igrati plej-of. Sastanak ABA lige je zakazan dva dana nakon odluke Evrolige.

Za sada se zna da se veći deo igrača protivi nastavku sezone, kao i većina klubova sa A licencom, a da samo četiri kluba sa A licencom se zalažu da se sezona završi na terenu i navodno se nadaju da će za to dobiti podršku i od Bajerna, Albe, Asvela i Valensije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.