TEŠKO DA ĆE ZVEZDA I PARTIZAN ZAJEDNO U EVROLIGU: Slavni Mundo Deportivo ima nove informacije!
Zvezda - Partizan, ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

tako kažu

TEŠKO DA ĆE ZVEZDA I PARTIZAN ZAJEDNO U EVROLIGU: Slavni Mundo Deportivo ima nove informacije!

Kako navodi ,,Mundo“ sigurno mesto imaju Real Madrid, Barselona, Baskonija, CSKA Moskva, Fenerbahče, Efes, Armani Milano, Žalgiris, Panatinaikos i Olimpijakos

Objavljeno:

Šanse da košarkaši Crvene zvezde i Partizana zajedno igraju Evroligu naredne sezone su minimalne, javlja katalonski ,,Mundo deportivo“.

Prema pisanju ovog lista, koji je blizak sedištu Evrolige, ukoliko neko od ekipa koje ove sezone nisu igrale najjače evropsko klupsko takmičenje, dobije pozivnicu, najugroženiji za gubitak mesta u takmičenju su Valensija, Crvena zvezda i Zenit.

To naravno važi za situaciju u kojoj će se sastav Evrolige za narednu sezonu menjati, a zvanična odluka čeka se u ponedeljak, kada će biti određeno hoće li se takmičenje nastaviti.

Kako navodi ,,Mundo“ sigurno mesto imaju Real Madrid, Barselona, Baskonija, CSKA Moskva, Fenerbahče, Efes, Armani Milano, Žalgiris, Panatinaikos i Olimpijakos, dok su ostali klubovi u Evroligu dospeli na osnovu zabeleženih rezultata i specijalnih pozivnica.

Bajern i ASVEL su dobili pozivnice na dve godine i očekuje se da će oni ostati i naredne sezone, ali to se ne može reći za Zvezdu, Valensiju i Zenit.

Španski list opciju sa Zvezdom i Partizanom u Evroligi naredne sezone ocenjuje kao ,,teškom“.

Zenitove veze sa Gaspromom koji se najavljuje kao novi generalni sponzor Evrolige bi mogle da ga sačuvaju u takmičenju, te tako ostaju Crvena zvezda i Valensija.

Virtus se u italijanskim medijima spominje kao najveći favorit za dobijanje specijalne pozivnice, dok se Partizanu daju manje šanse, ukoliko ne uspeju da izbore to na parketu, što će zavisiti od toga hoće li se ABA liga nastaviti ili neće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportska centrala)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.