LAZIĆ NE ŽELI DA IGRA: Bolje tako, nego da se desi nešto što niko ne bi voleo!
Foto: Starsport©

iskren

LAZIĆ NE ŽELI DA IGRA: Bolje tako, nego da se desi nešto što niko ne bi voleo!

Mediji u Španiji su naveli da očekuju da odluka u ponedeljak 25. maja bude da se sezona Evrolige i Evrokupa ne nastavi

Objavljeno:

Crveno-beli su već nekoliko dana u "Pioniru", a pre toga, od trenutka kada je bilo dozvoljeno, su se spremali na otvorenim terenima Kalamegdana.

"Za sada možemo da budemo zadovoljni, s obzirom da smo imali skoroz dvomesečnu pauzu sa jako malim uslovima za neki ozbiljniji trening", rekao je Lazić gostujući u Jutarnjem programu TV Prva i dodao:

"Jako je teško. Pauza je došla iznenada - iz takvog ritma u kojem smo mi bili, da smo ponekad imali četiri utakmice nedeljno, došli smo u tu fazu da se odjednom prekine sezona i da to traje dva meseca... Jako je teško vratiti se na taj nivo na kom smo stali, ali mi treniramo i spremamo se, iščekujemo taj ponedeljak i odluku o nastavku sezone".

foto: Emilija Jovanović

Mediji u Španiji su naveli da očekuju da odluka u ponedeljak 25. maja bude da se sezona Evrolige i Evrokupa ne nastavi.

"Slažem se sa većinom kolega koji su rekli da je možda pametnije da se sezona prekine i da jednostavno nastavimo pripreme za sledeću sezonu. Da se ova situacija sa virusom smiri i da se mi još bolje pripremimo za sledeću sezonu da ne bi došlo do povreda o kojima smo pričali".

Na testiranjima po povratku iz karantina mnogi igrači su pokazali da nisu na zadovoljavajućem nivou.

"Najveći problem su bili uslovi za trening i održavanje forme. Jako mali broj igrača ima uslove za to, što se vidi na testiranjima. Mislim da ćemo to uspeti da vratimo, nije toliko strašno, jer mi smo u tome ceo život i jako brzo skidamo te kilograme i sve ostalo što nas zadesi", kazao je Zvezdin bek i podvukao:

"To je najveća opasnost jer posle dva meseca se nastavlja sezona i iz razloga što se ovo nije desilo na početku sezone, pa da postoje uslovno rečeno lakše utakmice, da se uvedeš u sezonu, nego je sad taj period sezone gde su sve utakmice bitne i gde se igra za trofej".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.