NISAM JA OTROVAO DŽORDANA, LIČNO SAM NAPRAVIO TU PICU: Oglasio se momak koji je iznenada optužen u Poslednjem plesu
I dalje je misterija oko čuvene Džordanove "flu game", Foto: Profimedia

anegdota

NISAM JA OTROVAO DŽORDANA, LIČNO SAM NAPRAVIO TU PICU: Oglasio se momak koji je iznenada optužen u Poslednjem plesu

Kreg Fajt bio je mladi tek zaposleni radnik picerije iz koje su Džordan i društvo naručili dostavu

Objavljeno:

Majkl Džordan je nakon neverovatne utakmice u finalnoj seriji s Jutom pao u naručje Skoti Pipena potpuno iscrpljen. Svi su mislili da je razlog grip ali i on sam je potvrdio da je problem bio pokvarena pica, sve dok se nije oglasio ni manje ni više nego - dostavljač.

Krejg Fajt bio je mladi tek zaposleni radnik picerije iz koje su Džordan i društvo naručili dostavu. Kako se htio dokazati šefovima, insistirao je da upravo on napravi tu picu i odnese je lično velikom Džordanu u hotelsku sobu.

- Rekao sam svima da ću dostaviti picu. Prvo ću je napraviti i onda je dostaviti jer ne želim da iko drugi ima išta s time - rekao je Fite.

Ideje o namernom trovanju hranom je s gnušanjem odbacio jer je, kako kaže, on navijač Čikaga pa sigurno ne bi hteo nauditi svojim miljenicima. Te su noći u Solt Lejk Sitiju svi znali gde su smešteni Bulsi pa su ih svi hteli i videti.

Pred vratima Džordanove sobe, prepunoj dima cigareta i ko zna čega drugoga, nalazilo se nekoliko osoba koji su pokušali ući u sobu i videti legendu uživo. Mladi pica majstor kaže kako je Grover od njega preuzeo picu i platio mu 20 dolara. Upravo je Tim Grover uz Džordana u Poslednjem plesu rekao da je pica bila pokvarena, a Kreg je na to kratko prokomentarisao:

- Grover je sjajan tip koji priča puno sra*a - rekao je pa upitao:

- Je li postavljena dijagnoza, je l' otišao kod doktora? Sve su to insinuacije - tvrdi dostavljač.

- Uz to podsećam je da je Džordan pušio previše cigara. Prozori u sobi su bili otvoreni, a on je bio bez gornjeg dela u delu grada gde nakon zalaska sunca bude hladno. Ili su možda kasnije naručili hranu iz nekog mesta gde je ona zaista bila otrovana. Ali ta pica je bila dobra, pratio sam sva pravila, sastojci su bili sveži - obranio se Fajt.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.