ARGENTINSKI TALENAT PRELAZI DA IGRA ZA HRVATSKU: Do skoro nisam znao ko je Davor Šuker!
Matko Miljević, Foto: Printscreen/Instagram/matkomiljevic

pojačanje za Vatrene

ARGENTINSKI TALENAT PRELAZI DA IGRA ZA HRVATSKU: Do skoro nisam znao ko je Davor Šuker!

U mlađim kategorijama je igrao i za SAD i za Argentinu

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Hrvatske uskoro bi mogla da dobije novog člana i to jednog od najtalentovanijih igrača Argentine.

Mladi Matko Miljević koji je član Argentinos juniorsa u pregovorima je sa Fudbalskim savezom Hrvatske oko uzimanja hrvatskog državljanstva i igranja za "vatrene".

- Nisam baš u početku dobro znao ko je bio Davor (Šuker). Potražio sam na internetu i saznao da je bio fantastična devetka, golgeter na Svetskom prvenstvu. Nedavno sam se čuo sa njim - rekao je Miljević za lokalne medije i dodao:

- Zovu me svakodnevno, insistiraju. Ne zatvaram vrata. O Hrvatskoj mnogo razmišljam zbog svog dede, on je oduvek hteo da jednog dana zaigram tamo.

Njegov deda Antonio je kao i mnogi njegovi sunarodnici prebegao iz Hrvatske u Argentinu na kraju Drugog svetskog rata, a Miljevićeva porodica je nedavno iz Argentine prešla u SAD, pa je tako on igrao i za mlađe američke selekcije.

Takođe, Miljević bi imao pravo da zaigra i za Bosnu i Hercegovinu jer je njegov deda rođen u Banja Luci, pa bi tako i "Zmajevi" mogli da stupe u pregovore s njim oko igranja za njihovu reprezentaciju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.