ČOVIĆ O POVRATKU RADONJIĆA, BLAŽIČA I SIMONOVIĆA: I te kako je imao šta da kaže o ovome!
Nebojša Čović, Foto: Emilija Jovanović

o transfer pijaci

ČOVIĆ O POVRATKU RADONJIĆA, BLAŽIČA I SIMONOVIĆA: I te kako je imao šta da kaže o ovome!

- Nismo neozbiljni i na pijaci da trgujemo

Objavljeno:

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o spekulacijama da bi Dejan Radonjić mogao da se vrati na Mali Kalemegdan.

Čović se gostujući na TV B92 u emisiji "Fokus", pored teme o Evroligi, dotakao i najtrofejnijeg trenera u istoriji crveno-belih, koji trenutno nema angažman posle odlaska iz minhenskog Bajerna.

"Video sam tu kampanju- Neki put nije dobro kada se kampanja nameće na taj način, što možda nije vezano za Dejana. Niko u Zvezdi ništa nije osvojio sam, već svi zajedno. Ne mogu uspesi da budu samo vaši, a ostali su pravili neuspehe. Sećam se Fajnal-fora ABA lige i poraza od Cibone u Areni, provodio sam noći i noći da mi se ne promeni trener", rekao je Čović.

"Jedno je biti zaljubljen. Moramo da funkcionišemo kao ozbiljan klub. Treneri koji se pominju imali su ponudu u novembru da dođu u Zvezdu".

Čović se dotakao i mogućeg povratka bivših košarkaša Crvene zvezde Jake Blažiča i Marka Simonovića.

"Blažič i Simonović su nam interesantni, ali i još jedno pet ili šest igrača. Nismo neozbiljni i na pijaci da trgujemo, kao što nam nabacuju informacije portali iz Grčke i Italije. Mora da se zna da je Evroliga dala sugestiju da se sprema 'seleri kep', odnosno da se ne potpisuju još ugovori", zaključio je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.