ŽAO MI JE, MOŽDA JE NEKO TUŽAN: Čović o scenariju u Evroligi koji se nekima neće dopasti!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

izneo mišljenje

ŽAO MI JE, MOŽDA JE NEKO TUŽAN: Čović o scenariju u Evroligi koji se nekima neće dopasti!

"Evroliga još meri, Beograd je ozbiljan kandidat. Što se tiče organizacije događaja tu nema problema, Beograd je bez premca u tome. Tu nema nikakvih mistifikacija, vidim da mnogi to povezuju sa Zvezdom"

Objavljeno:

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na TV B92 u emisiji "Fokus".

Čović se dotakao brojnih tema, među kojima i kakve će biti odluke Evrolige i ABA lige o ovoj sezoni, pogođenoj pandemijom koronavirusa.

Čović je poručio da će sve biti uskoro poznato.

"Ako se sezona nastavi igraće se do kraja regularnog dela, pa onda Fajnal-ejt. Ukoliko se ne nastavi onda se sezona ne piše, odnosno ponavlja se. Žao mi je, možda je neko tužan. I mi smo ranije bili prvi u ABA ligi u regularnom delu, pa nismo imali direktno mesto u Evroligi", rekao je Čović.

Beograd se kandidovao za organizatora završnog turnira Evrolige.

"Evroliga još meri, Beograd je ozbiljan kandidat. Što se tiče organizacije događaja tu nema problema, Beograd je bez premca u tome. Tu nema nikakvih mistifikacija, vidim da mnogi to povezuju sa Zvezdom", rekao je Čović i dodao da bi voleo da region dobije dva evroligaša naredne sezone.

"Ja bih da Zvezda i Partizan budu u Evroligi, pa i još neki klub ako je moguće. Naš region zaslužuje dva mesta", zaključio je Čović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.