ŠTA O NOVOM POČETKU KAŽE ZVEZDIN KONDICIONI TRENER? Saša Lukman izneo svoje viđenje situacije oko korone!
Saša Lukman, Foto: KK Crvena zvezda

JASAN

ŠTA O NOVOM POČETKU KAŽE ZVEZDIN KONDICIONI TRENER? Saša Lukman izneo svoje viđenje situacije oko korone!

Crveno-beli (domaći i igrači i Majkl Odžo) do kraja nedelje treniraće na otvorenim terenima kluba po već utvrđenom planu i programu

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde mts odradili su u utorak na Malom Kalemegdanu prvi trening posle dvomesečne pauze i tako započeli proces nakon dugоg "raspusta" izazvanog pandemijom koronavirusa.

Crveno-beli će na Malom Kalemegdanu provesti narednih 7 dana gde će na prvom mestu pod vođstvom kondicionog trenera profesora Saše Lukmana koji će uz saradnju kompletnog stručnog štaba postepeno uvoditi igrače u trening.

O prvom treningu, očekivanjima i izazovima koji su ispred igrača Crvene zvezde, kao i njihovom stanju nakon dvomesečne pauze govorio je kondicioni trener Aleksandar Lukman:

Crveno-beli (domaći i igrači i Majkl Odžo) do kraja nedelje treniraće na otvorenim terenima kluba po već utvrđenom planu i programu. A koliko je segment fizičke pripreme važan govori i podatak da je profesor Saša Lukman još krajem marta tokom vanrednog stanja poslao Evroligi detaljnu analizu “posledica samoizolacije na formu profesionalnih sportista”.

A, evo i šta je rekao na prvom treningu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.