RODMAN OTKRIO KAKO JE UPOZNAO KIM-DŽONGA: Pojavilo se 18 devojaka, celu noć su radile samo jednu stvar!
Rodman i Un, Foto: EPA/KCNA

BRUTALNA PRIČA

RODMAN OTKRIO KAKO JE UPOZNAO KIM-DŽONGA: Pojavilo se 18 devojaka, celu noć su radile samo jednu stvar!

Petostruki NBA šampion se seća i neobične situacije prilikom jedne utakmice

Objavljeno:

Američki košarkaš Denis Rodman i severnokerejski lider Kim Džong Un ne kriju da su u izuzetno dobrim odnosima, a do poznanstva je navodno došlo na inicijativu Kima, koji ima veliku strast prema košarci, NBA ligi i Čikago Bulsima.

- To je veza za ceo život. Sve je počelo jedne noći sa nekoliko boca votke, uz karaoke - rekao je Rodman, koji je prihvatio ponudu koju je Majkl Džordan odbio i otputovao u Severnu Koreju, zemlju koja nije u najsjajnijim odnosima s Sjedinjenim Američkim Državama.

- Mislio sam da ću se slikati, deliti autograme i igrati košarku. Nisam znao ništa o Severnoj Koreji. Rekao sam svom agentu: Ići ću tamo samo ako mi se garantuje sigurnost. Bilo mi je sjajno od prvog trenutka, kad sam izašao iz aviona i stao na crveni tepih.

Kim Džong Un
Kim Džong Un foto: EPA / KCNA

Petostruki NBA šampion se seća i neobične situacije, prilikom jedne utakmice.

- Više od 22.000 Severnokorejaca je ustalo i počelo da tapše. Ja uzvraćam pozdrave, a neko mi kaže: "Ne, to nije za tebe, to je za njega" i pokazuje na Kim-Džong Una. Pitao sam ga: "Ko je taj momak"? Kažu: "To je naš vođa".

Posle utakmice Kim Džong Un je lično pozvao Rodmana na „večeru, karaoke i votku“.

- Večerali smo i pili kao blesavi. Tada je on počeo da peva karaoke i nemam pojma šta je, dođavola, rekao. Svi su počeli da tapšu, a onda je izašao bend od 18 mladih devojaka. Bile su sjajne, ali svirale su samo jednu pesmu celo veče - poručio je Rodman.

Rodman se smatra delimično zaslužnim i za istorijski sastanak Donalda Trampa i Kim-Džong Una, koji je održan početkom prošle godine, a predsedik SAD mu se na tome javno zahvalio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.