LESORA PROGONI PROMAŠAJ IZ PODGORICE: I dalje ne znam što nisam zakucao! Hteo sam da ih nateram da j***no umuknu!
Matijas Lesor u trenutku kada je promašio šut za pobedu, Foto: Printscreen/Youtube/ABA liga j.t.d.

Hteo bi da se iskupi

LESORA PROGONI PROMAŠAJ IZ PODGORICE: I dalje ne znam što nisam zakucao! Hteo sam da ih nateram da j***no umuknu!

Francuz se setio svog najgoreg trenutka u karijeri, kako sam kaže

Objavljeno:

Navijače Crvene zvezde i sada prođe jeza kada se seti Matijasa Lesora i njegovog promašaja protiv Budućnosti u poslednjim sekundama u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige.

Seća se i Francuz tog trenutka i dan-danas kako je neometan, doneo pogrešnu odluku i umesto da zakuca, pokušao da položi i promašio, te tako crveno-bele ostavio bez brejka kojim bi vratili prednost domaćeg terena i obezbedili sigurno petu utakmicu na svom terenu.

Upravo o tom momentu je pričao u razgovoru za "Sport klub".

- Definitivno najgora uspomena iz moje dosadašnje karijere, i do danas mislim o tom promašaju i o tome šta bi se dešavalo i kako bi se dalje stvari odvijale da sam dao koš tada. Zapravo, prošle sezone sam u Unikahi imao istu takvu situaciju kada je Brajan Roberts promašio šut, i zakucao sam ovog puta - rekao je Lesor i dodao:

- Ne znam ni sam zašto u Podgorici nisam zakucao, devet od deset puta bih u toj situaciji dao koš, a to je bio taj deseti. Nisam imao sreće – kao što sam već rekao, osećam se da dugujem timu i navijačima nešto. Kada bih mogao da vratim vreme bih, a ako se nekada vratim u klub, trudiću se da se iskupim - poručio je Francuz.

Dobro se seća celokupne atmosfere sa tih mečeva u plej-of seriji i kako je on bio čak i na meti rasističkih uvreda.

- Ambijent je bio vrlo loš, čak i tokom ligaškog dela sezone. Sećam se da je nešto eksplodiralo odmah do mene, neki kao vatromet, i da mi je opeklo nogu. U plej-ofu su navijači pljuvali igrače i vređali ih, Džejmsa (Feldina), Dilana (Enisa) i mene i na rasnoj osnovi.

- Toliko sam želeo da ih pobedimo i da nateramo te navijače da je..no umuknu, ali nažalost, nismo uspeli. Video sam i prošle sezone kakva je atmosfera bila, još gora nego kada sam ja bio u timu, ABA liga mora nešto da uradi tim povodom, nije bezbedno za igrače i za sve ostale - jasan je Francuz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.