ZABRINJAVAJUĆA IZJAVA ČOVIĆA: Igrači u jako lošoj poziciji, biće velikih problema, pogledajte Luku Jovića!
Nebojša Čović, Foto: Emilija Jovanović

nije dobro

ZABRINJAVAJUĆA IZJAVA ČOVIĆA: Igrači u jako lošoj poziciji, biće velikih problema, pogledajte Luku Jovića!

- Ne znamo da li će se nastaviti Evroliga, ne znamo ni šta će biti sa ABA ligom, u kojoj postoje i neki dodatni problemi - rekao je prvi čovek regionalnog i srpskog šampiona

Objavljeno: 22:30h

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o nastavku sezone, finansijskim problemima koje su pogodile klubove zbog pandemije koronavirusa i neizvesnosti.

Košarkaši crveno-belih su prošli medicinske preglede, a Čović je otkrio u kakvom fizičkom stanju se nalaze igrači.

-Igrači su testirani, čekamo rezultate. Urađene su kontrole krvi i urina, prvi rezultati pokazuju da su igrači imunološki u jako lošoj poziciji – rekao je predsednik kluba Nebojša Čović u jutarnjem programu TV „Pink“.

- Kod dvojice ili trojice rezultati su bili zadovoljavajući, odnosno imali su iznad 75 takozvanih jedinica. Ostali su između 30 i 40. Kada dobijemo rezultate Kovid testova, uslediće fizičko testiranje. Kada sve to prođe, krenuće lagani treninzi na otvorenom. Kažem lagani, jer vidite šta se desilo Luki Joviću. Šutnuo je loptu i slomio stopalo.

Mnogo je pitanja, a malo odgovora.

- Nemamo odgovore na mnoga pitanja. Da li se virus prenosi znojem, da li će nam se vratiti Amerikanci? Ne znamo da li će se nastaviti Evroliga, ne znamo ni šta će biti sa ABA ligom, u kojoj postoje i neki dodatni problemi. Osim toga, finansijsko stanje u klubovima je izuzetno teško, biće velikih problema – istakao je Čović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.