JOKIĆ SE VRAĆA TRENINZIMA, BOBI NE: Ne vidim nikakvu svrhu da učestvujemo u ovome!
Bobi i Jokara, Foto: Printscreen/Instagram/dnevna_doza_miska_raznatovica

NIŠTA OD TRENINGA DALASA

JOKIĆ SE VRAĆA TRENINZIMA, BOBI NE: Ne vidim nikakvu svrhu da učestvujemo u ovome!

Šta će se na kraju desiti, ostaje nam da sačekamo i vidimo...

Objavljeno:

NBA liga je dozvolila svojim ekipama da od ovog petka (sutra) počnu da treniraju individualno u svojim halama. Međutim, i pored toga, samo tri ekipe su odlučile da urade nešto takvo.

Nikola Jokić će biti u prilici da od ovog petka radi u trening centru Denver Nagetsa, i to individualno, jer je njegov klub među onima koji su rešili da omoguće ovo svojim košarkašima.

Jokić
Jokić foto: Profimedia

Preostala dva su Portland Trejl Blejzers i Klivlend Kavalirs a i za njih, baš kao i Nagetse, važiće pravilo da samo pomoćno osoblje može da pomaže u radu igračima, odnosno glavnim trenerima neće biti dozvoljeno prisustvo, pa ni Majku Melounu iz Denvera.

Bobinator
Bobinator foto: Instagram / Printscreen

Iako se Milvoki, Majami, Nju Orleans, Altanta i Filadelfija spremaju da urade isto što i Nagetsi, postoje klubovi kojima ne pada pamet da puste svoje košarkaše na treninge, bar ne dok se situacija sa pandemijom ne smiri.

- Kakvi treninzi u ovom trenutku. I to individualni? Ne vidim svrhu da u tome učestvujemo - poručio je Mark Kjuban, gazda Dalas Maveriksa, čiji je član i naš košarkaški reprezentativac, Boban Marjanović koji će, upravo zbog tog stava, morati i dalje da se priprema - u svom domu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.