I BUDUĆNOST SE VRATILA: Evo kako izgleda korona trening Podgoričana!
KK Budućnost, ilustracija, Foto: Beta/Dragana Stjepanović

prvi korak napravljen

I BUDUĆNOST SE VRATILA: Evo kako izgleda korona trening Podgoričana!

- Nadam se da će u narednim danima treninzi funkcionisati onako kako treba i da će isto tako doći do dodatnih ublažavanja mera

Objavljeno:

Gotovo dva meseca košarkaši Budućnosti nisu trenirali, ali sada su ponovo u sedlu.

Održan je prvi njihov trening posle pauza, a on je morao biti prilagođen aktuelnoj situaciji sa koronavirusom, pa su tako momci bili podeljeni u dve grupe.

Kada i na koji način će se nastaviti nije poznat, a direktor Gavrilo Pajoviić je rekao:

- Nadam se da će u narednim danima treninzi funkcionisati onako kako treba i da će isto tako doći do dodatnih ublažavanja mera. Kao klub bićemo spremni da odigramo završnicu ABA lige i da na terenu dobijemo šampiona. Situacija u Crnoj Gori, kao i u regionu, značajno se popravila i mislim da postoje svi uslovi da se regionalno takmičenje nastav - rekao je on.

A o povratku je govorio i Suad Šehović.

- Sa velikim nestrpljenjem čekali smo ovaj momenat, da budemo na terenu i da radimo na fizičkoj i tehničkoj pripremi. To je značajan napredak u odnosu na karantinske treninge koje smo radili u svojim domovima. Bitno je da se u regionu smanjuje broj zaraženih i nadam se da ćemo krajem maja dobiti pozitivne vesti u vezi sa nastavkom sezone. Ostao je onaj najbitniji deo, koji svi najviše volimo, kada se lomi sezona i donosi odluka o prvaku - kaže Šehović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.