BIVŠI KOŠARKAŠ POBEDIO ZVEZDU PRED BAT-OM: Odmah su se oglasili sa Malog Kalemegdana!
KK Crvena zvezda, Foto: Emilija Jovanović

POJAVILA SE INFORMACIJA

BIVŠI KOŠARKAŠ POBEDIO ZVEZDU PRED BAT-OM: Odmah su se oglasili sa Malog Kalemegdana!

Odmah je stigao oštar odgovor iz kluba

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se večeras povodom vesti da je košarkaški arbitražni sut (BAT) presudio u korist bivšeg igrača kluba sa Malog Kalemegdana Matijasa Lesora u slučaju protiv šampiona ABA lige.

BAT je u utorak uveče to objavio na svom sajtu, ali je PR košarkaškog kluba Crvena zvezda Igor Vujičin demantovao to saopštenje.

- U ime KK Crvena zvezda mts ovim putem demantujem obaveštenje koje je objavljeno na sajtu FIBA BAT 05.05.2020. godine u večernjim časovima, u kome se navodi „da je KK Crvena zvezda navodno izgubila spor i da je naš klub dužan da isplati zaostala primanja i premije francuskom košarkašu Matijasu Lesoru.

Dado Đilas
Dado Đilas foto: Dado Đilas

- KK Crvena zvezda mts je još 2018. godine sporazumno raskinuo ugovor sa francuskim košarkašem, a tokom proleća 2019. godine u potpunosti i izmirio po utvrđenoj dinamici sva dogovorena dugovanja Matijasu Lesoru, o čemu je 12.06.2019. godine bio obavešten i predstavnik FIBA Bendžamin Šindler od strane menadžera igrača Miška Ražnatovića. Ko je i zašto, baš sada i u vreme pandemije virusa Covid-19 plasirao ovu potpunu neistinu ostavljamo javnosti da proceni, ali je neverovatno da se ovakav „propust“ slučajno ili ne, događa FIBA (organizaciji koja sebe smatra ozbiljnom), i to ne prvi put kada je u pitanju Crvena zvezda - objavio je Vujčin u ime svog kluba.

Sigurni smo da će se o ovome još pisati u narednim danima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.