MOJ SUPRUG JE PREBACIO KANAL, JA SAM SE SAMO ODUZELA: Majka Harisa Brkića kroz suze o ubistvu sina jedinca!
Haris Brkić, Foto: Arhiva

POTRESNIJE OD OVOGA NE MOŽE

MOJ SUPRUG JE PREBACIO KANAL, JA SAM SE SAMO ODUZELA: Majka Harisa Brkića kroz suze o ubistvu sina jedinca!

Kako nastaviti život bez sina jedinca?

Objavljeno:

Majka tragično ubijenog Harisa Brkića Radmila gostovala je na televiziji Arenasport u sklopu emisije gde majke poznatih sportista i sportistkinja pričaju o svojoj uspešnoj deci.

Nažalost, neke od te dece više nema među živima, a takav je nažalost i slučaj nekadašnjeg ljubimca Grobara i velike uzdanice Partizanove košarke.

Gospođa Radmila se setila šta je radila kada je prvi put videla tu strašnu vest.

- Moj suprug je prebacio kanal. On se oduzeo. Ja znam da sam klonula, da sam samo sela na parket. To je bio... To je bio... Ne mogu da opišem to. Ne mogu da verujem. Ne mogu da povežem ni sa čim. Ni sa kakvim... Ne znam. Ne mogu da ga povežem sa tim da bi on mogao da bude povređen, a ne ubijen - rekla je Radmila Brkić u bolnoj ispovesti.

Radmila Brkić
Radmila Brkić foto: Printscreen/Youtube/Kenton Isley

Kako nastaviti život bez sina jedinca? Već 20 godina, muče je dva pitanja: Ko je ubio Harisa? I zašto?

- Kada se sve to desilo diglo se sve da se otkrije ko je ubica. Prvih pola godine smo bili u kontaktu sa policijom, niko ništa... Dolazili su ovde, postavljali su pitanja: „Da li je ovo? Da li je ono? Da li mi znamo nešto?“ Ne znamo. Evo sada što pričam vama to smo i njima pričali. Jedino što su nama rekli je da nemaju motiva. To je bilo sve što smo mi saznali od njih. To je trajalo ni nepunih godinu dana i od tada ništa. Niko više se ni obratio nije, a da vam kažem, ja da idem da pitam šta rade i dokle su stigli, malo mi je to i neumesno jer treba svako svoj posao da radi. Bilo bi normalno da idem tamo da tražim, ali ja nisam sposobna za to - nastavila je kroz suze.

A onda jedno veliko priznanje.

- Ja sam sto puta kazala da bih ja volela da me nazove taj, neka me sretne da mi kaže samo zašto. Meni njegova kazna više uopšte nije bitna. Ja nemam njega. Da li će on robijati, da li će on biti osuđen, meni to više ništa ne znači. Samo da mi kaže zašto je to uradio. Koja je to grečka njegova bila, šta je on to toliko skrivio da on puca u njega? Samo zašto je to uradio. Ništa drugo. Ja nikome neću da kažem, ni policiji. Ma da me je nazvao...

A, onda, za kraj, reči koje ostavljaju bez teksta.

- Samo pomislim koliko bi on godina imao sada. Bio bi čovek. Da li bi bio trener ili ne, o tome ne razmišljam, već samo o tome koliko bi on imao godina. Pa i drugi imaju porodice i unučiće. Ali izbegavam da o tome puno i mislim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.