IMAM OSEĆAJ KAO DA SMO USRED AVGUSTA: Prvi utisci Birčevića posle povratka - NA NAJVEĆEM SMO GUBITKU!
Stefan Birčević, Foto: Starsport©

krenulo je

IMAM OSEĆAJ KAO DA SMO USRED AVGUSTA: Prvi utisci Birčevića posle povratka - NA NAJVEĆEM SMO GUBITKU!

- Mislim da bismo svi voleli da igramo, ali ne znam kako će Amerikanci da se vrate, kakva je situacija tamo, da li će ovde morati u izolaciju, koliko vremena nam treba da se sačeka

Objavljeno:

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za nastavak sezone, a Stefan Birčević je o svim aktuelnostima govorio za klupsku televiziju.

Podsetimo, on je od početka epidemije bio u svom rodnom selu, a sada se vratio kako bi se sa saigračima spremio za nove izazove.

- Imam osećaj kad sam ušao u šumu da je neki 15. ili 16. avgust. Idemo sve ispočetka, možda smo i u boljem fizičkom stanju nego što smo očekivali. Imaju plan kako da se vratimo i pokušaćemo da se što bolje pripremimo za ono što nas, možda, čeka - rekao je Birčević.

Istakao je da je želja svih da se sezona nastavi na terenu.

- Mislim da bismo svi voleli da igramo, ali ne znam kako će Amerikanci da se vrate, kakva je situacija tamo, da li će ovde morati u izolaciju, koliko vremena nam treba da se sačeka... Na nama je da se što bolje spremimo, pa kako odluče. Mi smo u svim takmičenjima osvojili prvo mesto i sigurno smo u najvećem gubitku od svih ekipa. Izborili smo se da imamo i šestog igrača do kraja sezone u svim takmičenjima, pa mislim da smo sada u najtežoj poziciji - rekao je on.

U Šošiću je krenuo da gradi teren za košarku...

- Osnovno sam završio, ostala je još podloga. Nisam mogao da sedim kući, izmišljao sam poslove, moj tata se tu najviše napatio, on je morao da bude uz mene. Nije mi bilo dosadno, mali (sin) je bio sa mnom. Uživao je u selu. Posle dva meseca palo je i šišanje - rekao je Birčević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.