SPOILER ALERT PRED NOVU EPIZODU: Džordan i Pipen otkrili zašto su 'mrzeli' Kukoča!
Toni Kukoč, Foto: Profimedia

objasnili su

SPOILER ALERT PRED NOVU EPIZODU: Džordan i Pipen otkrili zašto su 'mrzeli' Kukoča!

"Obožavam Tonija kao osobu i obožavao sam ga kao saigrača, ali način na koji je on došao u meni je budio lošu energiju"

Objavljeno: 22:47h

Nova epizoda popularnog serijala o Čikago Bulsima donosi, mnogi bi rekli konačno, priču o Toniju Kukoču.

Nakon što su se u prva četiri dela gledaoci bliže upoznali sa Majklom Džordanom, Skotijem Pipenom i Denisom Rodmanom, na redu je bivši hrvatski košarkaš.

Napominjemo da će u nastavku teksta biti "spojlera", odnosno, izjava iz emisije koja će se emitovati u noći između ponedeljka i utorka.

U petom delu saznajemo da Toni Kukoč nije bio miljenik prvih zvezdi Čikaga, Džordana i Pipena, prema čijem priznanju je levoruki šuter bio omražen.

Kukoč je bio miljenik Džerija Krausa, tadašnjeg generalnog menadžera Bulsa, i kreatora šampionske generacije koja je osvojila šest šampionskih prstena. Čak je hrvatski košarkaš imao mnogo veću platu nego "najpotcenjeniji igrač lige" Pipen.

To je bio razlog za "poglede ispod oka", pogotovo na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine. Plan je bio jasan – Kukoč ne sme da mrdne. Tako je i bilo, Džordan ga je čuvao jedno, a Pipen drugo poluvreme i skor je na kraju pokazao šut iz igre 2/11 i svega četiri postignuta poena.

"Zbog Džerija smo mrzeli Tonija. Ne samo Majkl i ja nego ceo tim. Mislili smo da taj klinac nakon onoga što mu napravimo u Barseloni neće doći u NBA. Nije to imalo veze sa Tonijem lično, ali hteli smo da Džeri izgleda loše", otkriva Pipen.

"Džeri je pretpostavljao Tonija nama, svojoj deci. I onom što smo mu mi davali, a to je bilo sve", nadovezao se Džordan.

Ipak, vremenom se Kukoč prilagodio i prirastao srcu vođama tima. "Obožavam Tonija kao osobu i obožavao sam ga kao saigrača, ali način na koji je on došao u meni je budio lošu energiju", podvukao je Džordan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.