DELIJE U TRANSU: Dejan Radonjić ponovo u Crvenoj zvezdi?
Dejan Radonjić, Foto: Beta/Branislav Božić

priča se!

DELIJE U TRANSU: Dejan Radonjić ponovo u Crvenoj zvezdi?

San zvezdaša postaje realnost

Objavljeno: 21:16h

Nagovestio je ovako nešto Dejan Radonjić u intervjuu za Sport klub, a sada Kurir donosi priču da će bivši trener crveno-belih od sledeće sezone biti ponovo na klupi tima sa Malog Kalemegdana.

Kako priše beogradski portal, postoje ozbiljne šanse da se povratak Radonjića u Zvezdu ostvari, ali je ta tema trenutno stavljena ''ad akta" dok se ne vidi rasplet u tekućoj sezoni.

Radonjić je istakao da je prirodno da se vrati u Zvezdu.

– Rekao sam za Sport klub u razgovoru sa Sašom Ozmom u januaru da bi bilo prirodno da se to desi. U ovom trenutku kada je sezona prekinuta i kada imamo zdravstveni momenat koji je najbitniji, mislim da nije adekvatno pričati o tome. I ranije sam govorio o tome da su moja osećanja prema Crvenoj zvezdi poznata i jasna. Znam stav navijača. Moj stav prema njima takođe je sasvim jasan i tu nema ničeg nepoznatog – rekao je Radonjić za Sport klub.

foto: Starsport©

Crvena zvezda je najveće uspehe u ovom milenijumu pravila upravo pod vođstvom Dejana Radonjića, koji je trener sa najviše pobeda na klupi crveno-belih.

Ukoliko se ovo obistini biće to jedna od najlepših vesti za Delije, koje obožavaju Radonjića.

50-godišnji stručnjak je posle Zvezde preuzeo Bajern, a na veliko iznenađenje ove sezone je dobio otkaz u bavarskom klubu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.