KAKO JE DŽORDAN ODBIO 100 MILIONA: Što bi rek'o Burgija iz Kengura: Ja bi za te pare dao da me j*** ceo stadion!
Majkl Džordan, Foto: Profimedia

neverovatno

KAKO JE DŽORDAN ODBIO 100 MILIONA: Što bi rek'o Burgija iz Kengura: Ja bi za te pare dao da me j*** ceo stadion!

Pomenuto snimanje je trebalo da traje dva sata, ali nekadašjni as Bulsa nije bio zainteresovan za taj posao

Objavljeno:

Majkl Džordan, legendarni košarkaš, ponovo privlači veliku pažnju javnosti, nakon što je svetlost dana ugledao dokumentarni film "Poslednji ples", koji je otkrio mnoge, do sada nepoznate detalje.

Najnoviju, u nizu "pikanterija" koje se otkrivaju poslednjih dana obelodanio je njegov dugogodišnji agent Dejvid Falk, koji je u razgovoru za radio "WFAN" otkrio kako je Džordan odbio ponudu "tešku" 100 miliona dolara za jednu reklamu.

Pomenuto snimanje je trebalo da traje dva sata, ali nekadašjni as Bulsa nije bio zainteresovan za taj posao.

- Sećam se, doneo sam mu ponudu pre tri godine vrednu 100 miliona dolara. Sve što je trebalo da uradi, izuzev toga da ustupi svoje ime i brend, je da se dva sata pojavi tamo, ali on je to odbio, rekao je Falk, pa dodao:

- On je Džordan, može da radi šta hoće.

foto: Profimedia

Nekadašnji Džordanov agent ističe da ga reakcija slavnog košarkaša nije iznenadila i pored cifre, koja je bila astronomska.

- Bog ga blagoslovio. Bio je toliko uspešan da mu to daje mogućnost da radi šta god poželi ili da ne radi stvari koje mu se ne dopadaju.

Prema procenama, Majkl Džordan je do sada stekao milijardu i po dolara, delom dok je bio igrač, a kasnije kroz razne kampanje i saradnje s poznatim brendovima.

- Zaista to cenim. On pažljvo bira sa kim će da radi i posluje. On je ekstremno takmičarski tip. Ako, recimo, izgubi 150.000 dolara u golf partiji, to je veliki novac. Da mu ja sutradan kažem "hej, imam ugovor za tebe, za pet minuta zaradićeš 150.000 dolara, on bi mi se smejao. Da je u pitanju 1.500.000 dolara, ne bi pristao", poručio je Falk.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.