LJUDI, NISAM JA TAJ AJZEA TOMAS KOJI JE TUKAO DŽORDANA: NBA košarkaš dobija pretnje, iako on nema veze sa serijom!
Ajzea Tomas koji je tukao DŽordana i Ajzea Tomas koji sada igra košarku, Foto: Printscreen/Twitter/@isaiahthomas

LJUDI, NISAM JA TAJ AJZEA TOMAS KOJI JE TUKAO DŽORDANA: NBA košarkaš dobija pretnje, iako on nema veze sa serijom!

Posle silnih uvredljivih poruka i svega, odlučio je da uzvrati provokacijama

Objavljeno:

Serija o životu i karijeri Majkla Džordana pod imenom "Last dance" ne prestaje da izaziva ogromnu pažnju javnosti, a sada je posebno podignuta prašina zbog poslednjih emitovanih epizoda.

Epizode posvećene osvajanju prvog šampionskog prstena sa Čikagom i čuvenim okršajima sa Detroitom na početku 90-tih godina prošlog veka izazvale su brojne reakcije u SAD.

Jednostavno, "Bad boys Pistonsi", kako je u to vreme nazvana ekipa iz Detroita, zbog svoje "prljave" igre i ne prezanja ni od čega da bi došla do pobede je i u seriji predstavljena loši momci.

Posebno je upečatljiv momenat gde Džordan kaže da i dalje ne može da oprosti i da i dalje mrzi Ajzeu Tomasa jer je čak odbio i da čestita njemu i Bulsima kada su ih izbacili u finalu istočne konferencije i otišao direktno posle meča u svlačionicu.

Ova priča je navukla nove salve uvreda i napada na Tomasa i sada, posle cele tri decenije, međutim, izgleda da su neki mlađi ljubitelji košarke, koji očigledno baš i ne znaju previše o tom sportu, pomešali o kom Ajzei Tomasu se radi.

Tako su brojne uvredljive poruke i razne pretnje stigle na račun momka koji se takođe zove Ajzea Tomas i koji je takođe NBA igrač, ali nema nikakve veze sa "onim" Ajzeom Tomasom koji je tukao Džordana i koji je zakleti neprijatelj negovog košarkaškog visočanstva.

U stvari je reč o momku koji je pre nekoliko godina dominirao u dresu Boston Seltiksa, ali čija je karijera u silaznoj putanju nakon teške povrede i trejda u Klivlend, a sada brani boje Vašingtona.

- Svi mi šaljete poruke ljuti kao da sam ja hteo da povredim Džordana. Ljudi, ja nikad nisam igrao protiv Majkla Džordana, mada bih voleo da jesam - reagovao je posle silnih poruka i uvreda na Tviteru Ajzea Tomas mlađi.

Međutim, tad mu je odzlogrdilo, pa je odlučio da uzvrati razjarenim fanovima Džordana provokacijom, te je okačio sliku sa "pravim" Ajzeom Tomasom koji je hteo da povredi Džordana, a onda i sa njegovim najboljim potezima uz poruku "Ubica".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.